2777
2789
عنوان

عکس + ژل لب

176 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها میخوام به لبام ژل بزنم ولی نمیخوام جلو بیاد و خودشو خیلی نشون بده و زشت بشه فقط میخوام یکم پُر و گوشتی بشه لبام بنظرتون ۱ سی سی خوبه!؟؟؟؟ 

خودش خوبن که

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه رژ که میزنم کوچیک میشه 

من هرچی دیدم ژل زدن خیلی غیرطبیعی شده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

به نظرم خودشون خوبن من به شخصه از ژل و اینجور چیزا خوشم نمیاد غیرطبیعی میشه دوس دارم آدم همیشه نچرال و خودش باشه🙂❤

ماهایی که بابای پولدار نداشتیم از بچگی یاد گرفتیم قیدِ خیلی‌چیزارو بزنیم😊

الان که خوبه

چهره های مصنوعی دیگه جذابیتی نداره

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه چهرم اصلا مصنوعی نیست ولی رژ میزنم جمع تر میشه

منظورم اینه دستکاریش نکن همینجوری جذابتری

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دوست خوبم امیدوارم حال دلت عالی باشه خدا برات بهترین ها رو بنویسه

اگه میخوای بری آرایشگاه یا سالن زیبایی قبلش بررسی کن و بهترین ها رو پیدا کن

بهترین سالن های زیبایی تهران

اگه بهترین رو میشناسی به من معرفی کن حتما