2777
2789

ندارم

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

پزشکی

خدایا شکرت که آرزوم برآورده شد😍فردا حرکت می‌کنیم و برای اولين بار آقای مهربونمو زیارت میکنم❤ امام حسینم خیلی امسال گریه کردم خیلی دوست داشتم بیام وقتی همه رفتن اربعین جاموندم😭دلم خیلی شکست 💔 حالم بد شد دلبستم بع اربعین ساله دیگه نذار دلم بازم بشکنه من عاشق دیدن یه بار حرمتم نزار با این عشق بمیرم 🥲میشه واسه کربلایی شدنم یه صلوات بفرستید😭🙏 ❤اللهم الرزقنا شهادت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاد بودن

شاد زیستن 

دانشجو فرهنگیان ورودی۱۴۰۲...♡ •تیکر جمع بندی دهم و یازدهم• هدفای تحصیلی:۱.کسب رتبه یک سال دوازدهم در مقطع مدرسه. ۲.معدل ۱۹.۹۳ در نهایی دوازدهم.   ۳.رتبه دو رقمی یا سه رقمی کنکور ۱۴۰۲. هدف‌های شخصیتی:همسر؛ دختر و یک بنده و معلم متشخص بدون هر گونه رفتار زائدی‌ در باب پرخاش و کودکانه و شاخص مادری نمونه...♡ تا سال ۱۴۰۳ به همه آرزوهای باب شده در استاتوس رسیدم ^^

هدف ندارم فقط روزمو شب میکنم شبمو روز آدم در لحظه زندگی کن هستم 

زندگی به سان رودخانه ای است که هرگز نمیتوان به آب رفته دوبار دست زد جریان آبی که از مقابلت گذشت غیر قابل بازگشت است قدر لحظات زندگیت را بدان....۰ ***معنی پرفایلم=روخِنِه: در گویش مازندرانی به معنی رودخانه است ***

روانشناسی 

حل شدن مشکلات سر راه خودم و کسی که دوستش دارم 

تو اگر مرا اهلی کنی هردو به هم نیازمند خواهیم شد. تو برای من در عالم همتا نخواهی داشت و من برای تو در دنیا یگانه خواهم بود.

زیاددددن  

قبلنح میگفتنح اینح بی صاحابوح بزار پایینح و بروح پایع درساتـ༒︎𒊹︎︎︎ᴥ︎︎︎𒊹︎︎︎ الانح میگنح این بی صاحابوح بگیروح برو پایع درصات:)シ︎꧁😺🤧✌️/_______________چراکشتیش؟___آقای قاضی لواشکاموخورد🙂😾😺__آزادی😐🖐️💫____________ط/تنها/ببعی/در/علفزار/قلبمی🙂🌠🤍E♥️من باشم وعروصکام وگوشیم وهندفریم وحیوون خونگیام/بدون لب ودهنایی کع ادعامیکنن عادمن....(:✨

اسکیتو ادامه بدم 

زبانمو تموم کنم 

دانشگا خوب قبول شم 

زیادن اینا خلاصش 

به امید اون روز که همه بالاتر از اینا ببیننم 👐😎کاربر پسرم🚶‍♂یه ادم عجیب غریب😴 دیونه رپ مخصوصا رپ تهاجمی امریکایی 👊🌈🔥                                    🛹skateboard rider