2777
2789
عنوان

آیا گناهه این رابطه بیاین بچه ها

2158 بازدید | 14 پست

خانمی هستن که مدت زیادی همسرشون رهاش کردن و رفتن و در حال گذراندن مراحل طلاق هستن در همین حین با آقایی آشنا میشن و برای شناخت ازدواج فقط در حد تلفن و پیام هست ارتباطشون فقط برای شناخت چون واقعا قصدشون ازدواجه و نه اهل دوستی هستن نه چیزی همسر خانم هم مدت دوسال و نیمه ایشون و فرزندش را رها کرده و رفته اعتیاد داشتن

گناه و غیرگناهشو کار ندارم 

ولی بهتره یه مدت از رابطه قبلی بگذره بعد وارد رابطه جدیدی بشه

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

از نظر قانون کار اشتباهی کرده.هنوز همسر اون آقاست و جدا نشدن . حتی اگر ده سال بگذره

میشه برای خوشبختی کامل دو تا داداشام صلوات بفرستی؟ انشاالله خودتم که الان داری میخونی حاجت بگیری.

ببین جوابت رو تو آیه ۲۳۵ سوره بقره میگیری.

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش

از نظر شرعی بله گناه است. تا زمانی که اسم شوهر تو شناسنامه‌اش هست، زن شوهردار هست شرعا و قانونا و عرفا... و اشنایی با فرد دیگری حرام است

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
[QUOTE=223736630]میزاشت یه دوماه بگذره بعد استارت دومی رو میزد😐[/QUOT.  دو سال و نیمه تنهاست م ...

به گناه نیوفته؟!

به گناه افتاده! درست نیست این ارتباط.

کسی هم اگر بفهمه براش شر میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...