2777
2789
عنوان

دلم برات تنگ شده امشب

11394 بازدید | 53 پست

عزیزم

بهترینم

از دلتنگیم چطور برات بنویسم؟ 

هرروز دارم با رویای تو زندگی میکنم😔

میدونم دیگه غیر ممکن

ولی کا‌ش خدا صدامو بشنوه

کاش دلم رو یکمی اروم کنه

خداجون،دلم گرفته از همه چی

هوام رو داشته باشم 😔

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده عزیزم؟

تیکر هدف❤ اگه حرفی،درد دلی،سوالی دارین اینجا بهم بگین.                                              https://harfeto.timefriend.net/16477535275636                                                                           خوشبختی یعنی یه داداش بزرگتر داشته باشی که مثل کوه پشتت باشه.👑A👑 داداش جانم! خبرت هست که از خوبی خود بی خبری؟! به خدا خوب تر از خوب تر از خوب تری 😍❤
سلام.ریحانه جونم.خوبی؟پسرا خوبن؟زندگی بر وفق مراده؟؟چ خبر از همسرت؟ازدواج نکرده؟

سلام عزیزم

خوبیم خداروشکر

پسرا هم خوبن الحمدالله

نه هنوز درگیر درس و کارهای مختلف

سلام عزیزم خوبیم خداروشکر پسرا هم خوبن الحمدالله نه هنوز درگیر درس و کارهای مختلف

خدارو شکر ک خوبید عزیزم💞💞...با شما چی در ارتباط نیس؟با پسرا رابطه اش چطوره؟من هنوز امید دارم شماها ب همدیگه رجوع کنید...😍😍❤❤

خدایا شکرت💐🙏
خدارو شکر ک خوبید عزیزم💞💞...با شما چی در ارتباط نیس؟با پسرا رابطه اش چطوره؟من هنوز امید دارم شماها ...

نه عزیزم قبلا درحد همون احوال پرسی و هماهنگ برای بردن پسرا، الان چندوقته که بی خبرم ازش

خداروشکر رابطش با پسرا خوبه

اگ وقت داشته باشه براشون وقت میذاره گاهی

متاسفانه من نمیخوام دیگه برگردم به اون زندگی