2777
2789

عاقا من ساعت ۱۲ جراحی کردم 

دهنمم همش بسته اس 

ولی همش داره خون میاد ازش انگار 

عااااااقا 

چیکار کنم چشه اصلا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اب نمک قرقره کن .مایعات بخور مزه دهنت عوض شه ی چیز عادیه .حتی دهن هم ی بوی بدی میگیره ک بازم عادیه .من فکم ورم میکرد و درد زیاد ک نوافن میخوردم .بعد سه چهار روز میتونستم غذاراحت بخورم و مسواک بزنم چون فکم قفل بود انگار

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

وای وای....

باز تو خوبی من تا ی هفته فکم باز و بسته نمیشد نشسته میخوابیدم اب دهنمو نمیتونستم جمع کنم با سرم خوراکی زنده موندم....

تلخترین تجربه زندگیم بود جراحی بینیم خیلی اسونتر بود!

ی چند روزی تا زخمت بسته بشه طول میکشه ،بخیه هم خوردی؟

وااای  منکه ظهر پولو ماهی خوردم🤦‍♀️ اره بخیه خورد دو تا فکر کنم

ن بابا تو خوبی برو شکر کن...

من نمیتونستم فکمو تکون بدم فک کنم رگ ب رگ شده بود همچین تق صدا میداد جونم بالا میومد مجبور بودم با کاغذ خودکار بنویسن حرفامو...

اب دهن و خون از لبام میریخت قادر نبودم جمع کنم هی با دستمال پاک میکردم مینداختم اشغالی...

الان یکی دارم باید جراحی بشه از ترس نمیرم

مگه چجوری بود دندونت؟  من کج بود  سمت راست پایین و من کشیدم

اخ اخ منم باید ۴ تاشو جراحی کنم

دوتای پایین که نهفته و کجه مثل تو اصلا دکترم‌گفت باید جراح باشه

جراح خوب قیمت‌مناسبم‌پیدا نکردم

میترسمممم

خیلی درد داش؟چند شد هزینه اش؟

مال من بدتر از این بود خیلی بخیه خورد برام« ) » از عقل بالا تا پایین برش خورده بود😂 ۱ هفته مردم از گرسنگی⁦🤦🏻‍♀️⁩

با اب ولرم و جوش شیرین قرقره کن 

من روش رب انارم خوردم که زود ترمیم بشه 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒
مگه چجوری بود دندونت؟  من کج بود  سمت راست پایین و من کشیدم

اخ اخ شرایطمنم دقیقا همین بود بالایی ها نهفته پایینیها یکمیش بیرون بقیش زیر دندون بغلی‌‌‌...

ولی ن پوسیدگی داشت ن عفونت...

هرچقد اویزون شد و زور زد درنمیومد😓😓😓😓اخرشم ی تیکه از لثم رو دندونم بود، ۳ تام ریشه کج حالت قفل داشت