2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@پگاه_متیو  

تاپیکتو ترکوندن متاسفانه...داشتم میخوندم و تازه میخواستم نظرمو بهت بگم عزیزم...به هیچ عنوان به اون خونه برنگرد،ببخشید ولی بیشتر از این روح و جسمتو برای اون لجن به حراج نزار...پیش پدرتم به نظرم نرو چون با این تعریف ها که کردی فکر نمیکنم قبولت کنه دیگه...اگه ناراحت نمیشی یه خیریه هست به نام مهرآفرین...مخصوص زن های بی سرپرست یا بدسرپرست هست...تو اینترنت سرچ کن آدرسشونو...یه سر بزن بهشون مطمئنا کمکت میکنن...مدیرش هم خانم دانشور هست...برات دعا میکنم عزیزم که انشاالله سر و سامون بگیری🤲🏻💫

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...