2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جی پی اس بگیر نصب کن رو ماشینش

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

ازمن به تو نصیحت اگه شرایط طلاق داری دل دل کندن از شوهر و زندگیت داری دنبال شکت برو

اگه نه حستو بذار به حساب اینکه چیزی نیست با شوهرت درست رفتار کن به خودت و زندگیت برس ببین کجای زندگی‌کمبود داشتی یا باید تقویت شه رفتارات به مرور شوهرت هم خوب میشه یا اگه شرایطش داری برو مشاوره

اگه دستشو رو کنی پرروتر میشه بخدا 

من خودم دستشو رو کردم شرایط طلاق هم داشتم اما نتونستم دل بکنم ازش برگشتم و الان پرروتر شده خیلی پشیمونم از کارم

ازمن به تو نصیحت اگه شرایط طلاق داری دل دل کندن از شوهر و زندگیت داری دنبال شکت برو  اگه نه حس ...

نمیتونم منم دل بکنم اما چون بچه ندارم اگه بفهمم خیانت کرده میرم چون من چیزی کم نذاشتم براش اینو همه میدونن 

چ رفتار مشکوکی داره مگه؟

سرد شده اونروز برگشت گفت پول دارم میخوام برم یکیو صیغه کنم بعد صب. عذرخواهی کرد گفت میخاستم تهدیدت کنم اخلاقتو خوب کنی خیلی بهونه گیره اذیت می‌کنه هر چی میگه همون انجام میدم اما بازم خوبیارو نمی‌بینه و نمیفهمه

سرد شده اونروز برگشت گفت پول دارم میخوام برم یکیو صیغه کنم بعد صب. عذرخواهی کرد گفت میخاستم تهدیدت ک ...

🥺🥺

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
نمیتونم منم دل بکنم اما چون بچه ندارم اگه بفهمم خیانت کرده میرم چون من چیزی کم نذاشتم براش اینو همه ...

من تا جونم برای این بشر مایه گذاشتم 

منم همینو میگفتم میگفتم با خاطره هاش میسوزم و می سازم هزار تا چرت تا پای طلاق رفتم فقط بیشتر آبروریزی شد و اون پرروتر من دارم میسوزم الان

من تا جونم برای این بشر مایه گذاشتم  منم همینو میگفتم میگفتم با خاطره هاش میسوزم و می سازم هزا ...

میدونی ی حرفایی بهم زد خشکم زده بود انقد تا صب نشستم گربه کردم واقعا جگرم سووووووخت به معنای واقعی سوختم از حرفاش