سلام بچه ها من سندروم روده تحریک پذیر داشتم. از ۱۹ سالگی تا ۲۸سالگی درگیرش بودم خیییلی اذیت شدم نفخ زیاد تعریق و اسهال و گاها یبوست داشتم افسرده شدم هیچ جا نمیرفتم. یه مشکل خانوادگی برام پیش اومد و بعدشم یه مسمومیت و دکتر گفت این اختلال بخاطر چند مورد تو بدنت درست شده و علت اصلیش ناراحتی و فشار عصبی بوده که تحملش سخت بوده برات و عفونت کلا دیگه اعصاب روده هاتو بهم ریخته. یه پیج اینستا پیدا کردم که حقیقت برخلاف اینهمه درمان و دارو طی این چند سال با یه متد جدید و چک کردن نگرانی ها و طرز فکر من کمکم کرد و کلا آی بی اس از بدنم پاک شد! اصلا تمایلی به چاخان و تبلیغات ندارم چون وقتسم ندارم و زندگی جدیدی رو شروع کردم اما چون خوب شدم به خودم قول دادم پیجشو معرفی کنم به کسایی که مثل من این مشکلو دارن کلینیکشون حضوری هم میتونید برید و یه خانم دکتر روانشناس که دوره های تخصصی آی بی اس و سی بی تی رو امریکا گذروندن .
@stop_ibs_iran این پیجشونه و شمارشونم
۰۹۹۰۵۳۸۹۲۲۷ تو واتساپ جواب میدن خیییلی دعاگوشونم و مطمئنم شما هم مثل من در به در دنبال خوب شدن این اختلال هستید فقط بدونید کاملا به ذهن و ضعف های تحلیلی اتفاقات بستگی داره و کمک میکنه خودتونو اصلاح کنید.