2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر

167 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من سندروم روده تحریک پذیر داشتم. از ۱۹ سالگی تا ۲۸سالگی درگیرش بودم خیییلی اذیت شدم نفخ زیاد تعریق و اسهال و گاها یبوست داشتم افسرده شدم هیچ جا نمیرفتم.‌ یه مشکل خانوادگی برام پیش اومد و بعدشم یه مسمومیت و دکتر گفت این اختلال بخاطر چند مورد تو بدنت درست شده و علت اصلیش ناراحتی و فشار عصبی بوده که تحملش سخت بوده برات و عفونت کلا دیگه اعصاب روده هاتو بهم ریخته. یه پیج اینستا پیدا کردم که حقیقت برخلاف اینهمه درمان و دارو طی این چند سال با یه متد جدید و چک کردن نگرانی ها و طرز فکر من کمکم کرد و کلا آی بی اس از بدنم پاک شد! اصلا تمایلی به چاخان و تبلیغات ندارم چون وقتسم ندارم و زندگی جدیدی رو شروع کردم اما چون خوب شدم به خودم قول دادم پیجشو معرفی کنم به کسایی که مثل من این مشکلو دارن کلینیکشون حضوری هم میتونید برید و یه خانم دکتر روانشناس که دوره های تخصصی آی بی اس و سی بی تی رو امریکا گذروندن . 

@stop_ibs_iran  این پیجشونه و شمارشونم 

۰۹۹۰۵۳۸۹۲۲۷ تو واتساپ جواب میدن خیییلی دعاگوشونم و مطمئنم شما هم مثل من در به در دنبال خوب شدن این اختلال هستید فقط بدونید کاملا به ذهن و ضعف های تحلیلی اتفاقات بستگی داره و کمک میکنه خودتونو اصلاح کنید. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت منو شما یه ۶ تا شماره ردیف کردیم کنار کاربریمون خلاقیت نداشتیم یه چیز خاص بزاریم 🤭

من هرچی میزدم میگف تکراریه منم اعصابم خورد شد اینو زدم😐😂⁦🤦🏻‍♀️⁩

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

آره دیدم از تعداد پست و نام کاربریش معلومه 😐🤦‍♀️

تازه عضو شدم خب مگه چیه؟ هرکسی تازه عضو میشه مبلغه؟؟!! واقعا ملت بی معرفتی هستیم همه چیو قضاوت میکنیم. در ضمن پیش قضاوت برای روده تحریک‌ پذیر خیلی بده