2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به آدمش داره

عادلانش اینه اگه تنصیف خواستی دیگه مهریه نخوای

خوب اومدی مهریه نخواستی,یهو آقا برداشت هر چی درآورد زد به اسم یه نفر دیگه

تو دادگاه دستت به جایی بند نیست😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

ی مسخره بازی هستش که جدیدا شنیدم

رفتیم خواستگاری یک عنتر خانم واسه برادرشوهرم که یکدفعه گفتن باید تو عقدنامه ش حق تنصیف هم بنویسید همراه  ۴۰۰ سکه

پدرشوهرم عصبی شد و مراسم را بهم زد و ماهم برگشتیم

چی بگم والا دیشب پدرشوهرم خیلی عصبانی شد مراسم رو بهم زد

این چیزا جاافتادنش تو خانواده های ایرانی خیلی طول میکشه

آخه مهریه فقط براشون یه عدده ک یا نمیدن یا تهش قسط بندی ب زور چند ماهی یه سکه میدن

ولی حق تنصیف براشون گرون تموم میشه

اگه هم قبول کردن حتما زیر نظر یه وکیل خبره شرایطو بنویسید که راه دررو نداشته باشه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
ی مسخره بازی هستش که جدیدا شنیدم رفتیم خواستگاری یک عنتر خانم واسه برادرشوهرم که یکدفعه گفتن باید ت ...

چه خوش اشتها هستن 😁 تنصیف اموال با مهریه ؟ 😁👌

حالا صبر کن عزیزم، اینایی که اینطورین دو روز دیگه خودشون پیغام میفرستن که برگردید تو رو خدا 😂😂😂

اگه طرف همه چیز رو به نام یکی دیگه بکنه که مهریه هم پس کاری از پیش نمی بره ... 

آره دیگه,,منم میگم بستگی به طرفش داره

کلا راه های پیچوندن تو این زمینه ها خیلی زیاده

باید با یه نفر که مسلط به حقوق باشه مشورت کرد

آره دیگه,,منم میگم بستگی به طرفش داره کلا راه های پیچوندن تو این زمینه ها خیلی زیاده باید با یه نف ...

دیدم یه جور گفتی انگار مهریه باشه، این کار رو نمیتونه بکنه درصورتیکه که واقعا همینطوره... خدا کنه گیر آدم نااهل کسی نیفته .... 

چه خوش اشتها هستن 😁 تنصیف اموال با مهریه ؟ 😁👌 حالا صبر کن عزیزم، اینایی که اینطورین دو روز دیگه ...

امروز مادر دختره به خواهرشوهرم زنگ زده وگفته حالا بیایید باهم درستش میکنیم پدرشوهرم هم بهمون گفت نظرش منفیه و دیگه طرفشون هم نمیریم ولی برادرشوهرم دست بردار نیست

امروز مادر دختره به خواهرشوهرم زنگ زده وگفته حالا بیایید باهم درستش میکنیم پدرشوهرم هم بهمون گفت نظر ...

دیدم از این مدل ها .... اتفاقا همیشه هم اینطوریه که از نظر مالی خیلی پایین تر از خونواده پسر هستند.... چی بگم شما که دخالت نکن چون جاری هستی ولی معمولا زیاد عاقبت خوبی نداره اینجوری... مگر اینکه پدرشوهرت روی مقداری که مدنظرش هست، بمونه و کوتاه نیاد