2777
2789
عنوان

😍روز مادر😍

74 بازدید | 2 پست

می خوام واسه روز مادر یه کاری بکنم خوشحالش کنم اونقدی پول ندارم واسش کادو بخرم کلیپ درست کردنم هر سال درست کردم می خوام یه چیز جدید باشه میشه پیشنهاد بدی

بغلش کن بوسش کن بگو مامان امروز تو دست به هیچی نمیزنی ریز و درشت کارها رو دستور بده من انجام میدم تو هر کاری دوست داری بکن بخواب برو بیرون فیلم ببین براش یه فیلم کمدی هم دانلود کن بزار ببینه

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏

دیروز رفتم واسه روز مادر برا مامانم با شوق و ذوق کادو خریدم گذاشتم تو یه بسته بندی خوشگل بردم واسش دیدم با یه اخمی گفت این چیه خریدی بعد با یه حالتی گذاشتش گوشه خونه دیگه نرفت سمتش... انگاری یه سطل اب یخ ریختن رو سرم😭😔خیلی دلم شکست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.