2777
2789

خواهر شوهرم از وقتی عقد کردم با من سرده و فقط وقتایی تحویل میگیره ک کارش گیره(دوسال قبل ب مادرم گفت ج..ه و میگفت شما خانواده تن خرابین و ب شوهرم چند بار گفت طلاقش بده)

دیروز زنگ زدن مامانم ک بیاد اشپزی کنه نذری دارن..منم ب مادرم زنگ زدم‌نیایی اینا همونایی ان ک فحش دادن..شوهرم از دیشب قهره میگه کارت اشتباه بوده ...بنظرت اون فحشا از روی عصبانیت بوده یا کاملا اعتقاد قلبیش؟؟کارم اشتباه بود ب مادرم گفتم نیا؟

اتفاقا کار خوبی کردی چه قلبی چه سهوی بیجا کردن به مادرت فحش دادن 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کینه_ای_نباشیــم#  

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

https://www.ninisite.com/discussion/topic/8011332/عشق-بچگیم-شده-بزرگ-ترین-ترس-زندگیم-تایپ-کردم-از-قبل-بیایین-بخونید-تا-فردا-هست-بع

امضای خدا پای تموم آرزوهات....حکمت و قسمت خدا یکی بشه با حاجت دلت...زندگیت پر بشه از شادیهای کوچیک بزرگ..حال دلت آروم...اللهم عجل لولیک الفرج

فکر کنم کار خوبی کردی به مامانت گفتی نیاد ولی فکر کنم باید یه جوری به مامانت میگفتی که شوهرت نفهمه الانم دیگه پیشو نگیر انگار نه انگار که قهره عادی رفتار کن اگه فحش دادن بای تاوانشو پس بدن وگرنه هر روز پر رو تر میشن حالا میخواد از عصبانیت باشه میخواد از رو نفهمی باشه اصلا به هر دلیلی باشه بی احترامی نباید بی پاسخ بمونه البته با سیاست بیشتری باید برخورد کنی عصبانیت خودتو نشون ندی ولی ناراحتی تو از مساله بگی