2777
2789
عنوان

بنظرتون درسته بعداز طلاق زود تصمیم بر ازدواج گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 95 پست

نه اشکال نداره فقط خیلی خیلی دقت کن انشالله خوشبخت شی 

گاهی اولش خواستگار میاد دیگه نمیاد 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
بعد از عروسی شش ماه میشه اون خونه رو ترک کردم و باهاش حرف نزدم ولی رسما یک ماه جدا شدم

الهی هرچی خوبه سر راهت قرار بگیره عزیزم،سنتی آشنا شدین با طرف مقابل که الان خواستگارتونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود نیست ولی با احتیاط برو جلو و مخصوصا پیش مشاور خوب برو.اول همه با هم خوبن بعد تو زندگی ب مشکل میخ ...

مرسی گلم همین کارو میکنم

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

باید۶ماه صبرکنی چون تازه ازاون بحران بیرون اومدی قطعا ملاک هات فرق دارن با چندماه دیگت والان فقط داری باهمسرقبلیت مقایسش میکنی..الان شماتصمیمات از رو احساساتوتنهاییته...باهاش درارتباط باش تا اشنابشی چندماه

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
الهی هرچی خوبه سر راهت قرار بگیره عزیزم،سنتی آشنا شدین با طرف مقابل که الان خواستگارتونه؟

نه عزیزم سنتی نبود همسایه بود اول با خودم حرف زد 

شمام جدا شدین عزیزم؟

نه  من مجردم 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
نه اشکال نداره فقط خیلی خیلی دقت کن انشالله خوشبخت شی  گاهی اولش خواستگار میاد دیگه نمیاد  ...

ینی همین اولا میاد دیگه نمیاد؟

ینی همین اولا میاد دیگه نمیاد؟

میگم گاهی 

ممکنم هست بعدا یه بهتر بیاد 

کاری به زود و دیر نداشته باش وقتی مطمینی خوبه بله رو یگو

الهی عاقبت بخیر بشی گلم،ولی خیلی دقت کن منم تازه جدا شدم خیلی ترس و استرس دارم

ممنونم عزیزم امیدوارم شما هم یه مورد خوب گیرتون بیاد تا آخر عمر به پای هم پیر بشید

معمولا بعد طلاق چون آدم ضربه میبینه نمیتونه تصمیم گیری درست داشته باشه باید صبر کرد تا آثار شکست زندگیت ترمیم شه و از لحاظ روحی به یه ثبات و آرامش درونی برسید اونوقت میتونی تصمیم گیری درست داشته باشی

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌
معمولا بعد طلاق چون آدم ضربه میبینه نمیتونه تصمیم گیری درست داشته باشه باید صبر کرد تا آثار شکست زند ...

بله همینطور که شما میگین  لطفا دعا کنید بهترین تصمیم رو بگیرم

باید۶ماه صبرکنی چون تازه ازاون بحران بیرون اومدی قطعا ملاک هات فرق دارن با چندماه دیگت والان فقط دار ...

بله .حرف این خانم کاملا درسته .چون ممکنه شما کمبود محبت رو الان حس کنید یا اینکه بخواین خودتونو ب همسر قبلی تون ثابت کنین یا هر چیز دیگه... پس منطقی تصمیم بگیرید