2777
2789
عنوان

سکته چشمی

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 93 پست
سلام خانمی در چه حالی؟چشمت تو چه وضعیته؟

سلام ممنون همونطورم فقط جرقه ها ی نورانی و مگس پران اذیتم می‌کنه.امروز صبح میخواستم برم تهران واسه تزریق یهو پشییمون شدم گفتم بمونه بعد زایمان 

شما چه طوری 

آرومتر شدی؟

خدایا خودمو بهت میسپارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ممنون همونطورم فقط جرقه ها ی نورانی و مگس پران اذیتم می‌کنه.امروز صبح میخواستم برم تهران واسه ت ...

منم راستش بد نیستم گاهی خوبم و آروم گاهی پر استرس و گاهی غمگین . کمی زمان میبره تا آروم شم.

عزیزم اگه دکتر گفته الان باید تزریق کنی برو حتما چون زمان مهمه ، دیدت در چه حده؟

منم راستش بد نیستم گاهی خوبم و آروم گاهی پر استرس و گاهی غمگین . کمی زمان میبره تا آروم شم. عزیزم ا ...

دکتر کاظمی گف میشه بعد زایمان منم گفتم بمونم دید دارم من از یه فاصله ای چهره ها مشخص نیست واسم نوشته هم نمیتونم بخونم مگه خیلی خیلی درشت باشه ولی اشیا رو میتونم تشخیص بدم چیه 

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام گلم خوبی ؟ در چه حالی؟کوچولو تو دلی خوبه؟چشمتون بهتر شد؟

سلام عزیزم ممنون پسرم بیست و پنج روزه به دنیا اومده چشمم همون‌طور نه بهتر شده نه بدتر هنوزم دکتر نتونستم برم .

شما چه طوری؟

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام عزیزم ممنون پسرم بیست و پنج روزه به دنیا اومده چشمم همون‌طور نه بهتر شده نه بدتر هنوزم دکتر نتو ...

ای جانم

قدمش مبارک باشه

منم از نظر روحی خیلی بهترم خداروشکر کمتر به اون چشمم فکر میکنم

ای جانم قدمش مبارک باشه منم از نظر روحی خیلی بهترم خداروشکر کمتر به اون چشمم فکر میکنم

سلام دو روز پیش رفتم واسه تزریق وقت بگیرم دکتر اون یکی چشمم رو معاینه کرد گفت کلا مویرگهای اینم گشاد تر از حد معموله  دیگه فکرم درگیر شد حتی نپرسیدم خطر داره درمان یا دلیلش چیه 

خدایا خودمو بهت میسپارم
سلام دو روز پیش رفتم واسه تزریق وقت بگیرم دکتر اون یکی چشمم رو معاینه کرد گفت کلا مویرگهای اینم گشاد ...

وای واسه چشم منم یه چیز مشابه گفت یعنی داغونم کرد خیلی دارم هی سعی میکنم فکر بد نیاد سراغم و استرسم کم شه

وای واسه چشم منم یه چیز مشابه گفت یعنی داغونم کرد خیلی دارم هی سعی میکنم فکر بد نیاد سراغم و استرسم ...

منم نگرانم ولی بیا واقع بین باشیم چرا واسه اتفاقی که هنوز نیفتاده غصه بخوریم خدای نکرده چیزی هم بشه همون موقع وقت هست واسه ناراحتی و ...ان شاالله که چیزیمون نمیشه ازین ب بعد باید سبک زندگی سالمی داشته باشیم اتفاقا کمک می‌کنه کلا سالم بمونیم

خدایا خودمو بهت میسپارم
منم نگرانم ولی بیا واقع بین باشیم چرا واسه اتفاقی که هنوز نیفتاده غصه بخوریم خدای نکرده چیزی هم بشه ...

حق با شماست

من رژیم رعایت میکنم و پیاده روی و ذکر یابصیر و دعا و توکل بر خدا

آیه ۳۵ سوره نور هم خوبه واسه نور چشم و آیه الکرسی 

خیلی باید سعی کنیم آرامش داشته باشیم اینا همه موثرند.کلا من آدم استرسی هستم یعنی غصه همه کس رو میخورم دیگه خانواادم و بچه ها دیگه به کنار.

خدایا خودمو بهت میسپارم

سلام منم سکته چشمی کردم چشم چپم بیناییش در حد خیلی کم مونده 

از این دکتر به اون دکتر هر کی نامه می داد برم پیش یه دکتر دیگه آخریش دکتر سلطان سنجرب بود گفت سکته چشمی بوده و کاریش نمیشه کرد و‌بهتر هم نمیشه چون حدود یک ماه گذشته هیچ دارو و درمانی هم نداد و الان هم نگران چشم دیگه ام هستم به شدت 

من چشم چپم‌ دید بهتری داشت چشم راستم خیلی ضعیفه دیابت هم دارم 

با ندیدن چشم چپم ناچارم کنار بیام با استرس هر لحظه سکته سمت راست چه کنم

من هنوز نفهمیدم تو کشوری که سرانه مطالعه‌اش یک دقیقه‌ام نیست، اینهمه روشنفکر تو مهمونی‌های فامیلیش از کجا میاد؟؟؟؟