2777
2789
عنوان

نوزاد

176 بازدید | 10 پست

بچه ها من دخترم ۲۶روزشه

یسره شیر میخواد و گریه میکنه.شیرهم دارما.معلومه سینم پر میشه یا شیر ازش میریزه

به دنیا اومد‌زردی داشت شیر خشک میدادم یکم

هنوزم میدم

یعنی تو ۲۴ ساعت کلا چهار دفعه بش شیر خشک میدم

حالا نمیدونم چرا اینقد شیر میخواد طبیعیه؟تجربه داشتین؟

کولیک و رفلاکس داره البته

قطره کولکید و پدی لاکت هم میخوره

دفع پی پی ش هم دیر به دیره

میشه راهنمایی کنید؟؟؟

توکل به بزرگی خودت خدا🤗

سلام به نظرم شیر خشک رو قطع کن ممکنه بعدها سینت رو نگیره

درمورد شیر خوردن بله فک کنم طبیعی باشه چون فکش کوچیکه توانایی مک زدن نداره کم شیر میخوره ولی دفعاتش زیاده 

ما چی پیدا کردیم که اینطوری خدا رو تو زندگی گُم کردیم؟  من یه خواهرم که دلم بدجور شکسته دلشکسته ام فقط شفای برادرش رو میخواد خدا از عمر من بگیر ولی شفای برادرم رو بده 
سلام به نظرم شیر خشک رو قطع کن ممکنه بعدها سینت رو نگیره درمورد شیر خوردن بله فک کنم طبیعی باشه چون ...

اخه دختر اولمم تا ۶ماه شیر خشک میدادم دگ غذا خور شد ندادم.

اینم‌به مرور دکتر گفت کم کن زودتر قطع بشه.

یسره ولی میک میزنه تا وقتی زیر سینه هست

توکل به بزرگی خودت خدا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خوردنش که طبیعیه نوزاد همینه دیگه کارش خوردن 

دل دردشم طبیعیه فقط باید باهاش کنار بیای 

خودت نفاخ نخوری آروغشو حتما بگیری وقتایی که دل درد داره میتونی شکمش با روغن زیتون جهت عقربه های ساعت ماساژ بدی کمک می‌کنه که باد از شکمش خارج شه

یه مقدار آروم میشه

دفعش چند بار در روزه؟

طبیعیه بچه ها روزانه میزان نیازشون به شیر بیشتر میشه  ولی چون کولیک داره شما خودت هم باید پرهیز غذایی داشته باشی و غذاهای نفاخ نخوری که توی شیرت به بچه منتقل میکنه درد و نفخ رو  و عرق نعناع و عرق زیره و رازیانه استفاده کن که بچتون نفخ شرید نکنه. برای دفع مدفوعش اگر یبوست داره یا مقعدش رو با روغن زیتون در حد یک قطره چرب کن یا شیاف بزار که شکمش کار کنه گریه کردنش بخاطر دفع دیر به دیر مدفوعه

شیر خوردنش که طبیعیه نوزاد همینه دیگه کارش خوردن  دل دردشم طبیعیه فقط باید باهاش کنار بیای&nbs ...

اده اروغ میگیرم 

روغن زیتون خ کم چرب میکنم

دفع شده دو روز هم نداشته سه روز هم پیش میاد.

دکترش گف تا ۵روز طبیعیه ولی اذیت میشه بچه به نظرم

توکل به بزرگی خودت خدا🤗

به نظرم ماساژ با روغن زیتونو روزی چند بار انجام بده 

ما که هر بار دخترم دل درد داشت شکمشو و پشت کمرشو با وغن زیتون کامل ماساژ می‌دادیم (یه جور که بچه چربو چیلی میشد 😁😅 )بعدش یا باد دفع میکرد یا مدفوع میکرد آروم میشد چند روز امتحان کن

مقعدشم چرب کنی خوبه

شیر خشکشم قطع کن وقتی خودت شیرت خوبه نیازی به اون نیست!!!!

بعضی بچه هابا شیر خشک یبوست میگیرن