2777
2789

[QUOTE=223664655]شاید فکر میکنه پروفایل عکس خودتو میزاری ، خوشش نمیاد . هر چ هست دلیلشو ازش بپرس . منطقی یه جوابی با ...[/QUOTE

بنظرم خودم بهم بی اعتماده.فکر میکنم ازین میترسه که نکنه یکی عکسامو از توش دربیاره یا برای کسی عکس خودمو بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=223664655]شاید فکر میکنه پروفایل عکس خودتو میزاری ، خوشش نمیاد . هر چ هست دلیلشو ازش بپرس . م ...

خب این مشکل عدم اعتماد خیلی بی معنیه . وقتی رسما و شرعا زن و شوهر هستید ، دیگه از چی ترس داره ؟ 

خیالشو راحت کن که اگه واتساپ نصب کنی هیچ موردی برات پیش نمیاد . 

عجیبه ، دلیل منطقی هم نداره اصلا

ن نداره فقط میگه دوس ندارم.

خب منم ادمم دلم میخواد داشته باشمو باهاش تصویری با خواهرام که هر کدومشون یه شهرستانن حرف بزنم.خیلی عصابم خورده و دلم گرفته

من چه میدونم.همممه دارن فقط من ندارم الانم دارم گریه میکنم چون برام سخته که چرا شوهرم این اجازه رو ن ...

منم اجازه نمیده هیچ برنامه ای نصب کنم   قبلا داشتم  ولی  پاکشون کرد جز اینکه فقط واتساپ گذاشت الان نزدیک چهار پنج ماه واتساپم پاک کرده هیچی ندارم راهی پیدا کردی به منم بگو