2777
2789

دوستان منوشوهرم چندماهه اختلاف داریم

وبچه هم نداریم

من ناشزه شدم،تنکین محکوم شدم که نرفتم

الان شوهرم اظهارنامه فرستاده که برگردم،اما وکیل گفت همینجوری نرو،بایدچندتا شاهد باخودت ببری،ببینی اصلاتو خونه رات میده؟این شهود باید فقط ازفامیل باشن؟فردا پس فردا شوهرم نگه فک و فامیل خودشن،الکی دروغ میگن

بعدحالا برفرض که شوهرم توخونه رام داد،چطور باامضای شهود برم نشوزم رو لغو کنم؟چون مطمئنم شوهرم هرگز نمیره اجرای احکام بگه همسرم برگشته

شمارو به خدا اگه تجربه ای دارید،بگید لطفا

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکنم توافقی بتونین طلاق بگیرین 

یا اگ شوهرتون مشکلی داشته باشه با تست روانی بشه

و شهود نباید هیچ اشناییت نزدیکی باشما داشته باشن بعدم وکیل مگ نداری؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
فکرکنم توافقی بتونین طلاق بگیرین  یا اگ شوهرتون مشکلی داشته باشه با تست روانی بشه و شهود نبای ...

نه،فقط درحد مشاوره

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

@negarian   لطفا راهنمایی کنید

وکیلتو اول عوض کن چون اصلا درست راهنمایی نکرده ...یک لایحه بفرست تو پرونده تمکینت و بگو آماده رفتن و بازگشت هستید و اونا درو باز نمیکنن و فلان ...بعد برو شعبه بگو نامه بهت بدن بری واحد اجراییات با مامور بری که میخوای برگردی ..اگر نزاشت صورتجلسه کنن اگرم گذاشت که هیچ 

به هرحال مدتی که تمکین نکردید ناشزه بودید و نفقه به شما تعلق نمیگیره و زمانیم که برگردید نفقه عملا تعلق میگیره چون نفقه یعنی همین مسکن و خوراک و پوشاک