2777
2789
عنوان

شوهرم بی مهرومحبت من 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی میرفتم با مامان ام اینا خوش میگذروندم ....زنگ میزدم به شوهرم و با خنده و شوخی حالشو میپرسیدم و ...

نه پررو میشه،،اگه بهم بی احترامی نکرده بود همینکارو میکردم...ولی اون حرفی ک زد خیلی بدم اومد

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
حق داری گلم. زندگی فقط روی پاشنه ی خانم هاست که میچرخه... اگر تمام سال به اسم مادر باشه کمه

فقط کاش مردها اینو میدونستن. من که خودم واقعا موندم باید چکار کنم که شوهرم بهم نگه تو تنبلی تو هیچ کاری نمیکنی. همیشه فکر مبکنم پس زنهای دیگه چکار میکنن 🤔🤔

نه پررو میشه،،اگه بهم بی احترامی نکرده بود همینکارو میکردم...ولی اون حرفی ک زد خیلی بدم اومد

باور کن پررو نمیشه...باید بوقتش ادبش کنی الان فقط بهش بهانه بحث میدی چون دور هستی نمیتونی بحث رو کنترل کنی و فقط حال دل خودت و خانواده ات رو خراب میکنی...بعد که برگشتی خونه ادبش کن

چطور میشه حرص نزد اخه  ادم که یبار بیشتر زندگی نمیکنه

خب وقتی حرص بخوری فایده ای نداره و فقط خودت اذیت میشی...

پس بهتره بیخیال باشی 

از هیچکس انتظار نداشته باش حالتو خوب کنه 

خودت حال خودتو خوب کن 

من ریشه دارم وتو بدترین شرایط هم جوونه میزنم :) 💚
فقط کاش مردها اینو میدونستن. من که خودم واقعا موندم باید چکار کنم که شوهرم بهم نگه تو تنبلی تو هیچ ک ...

الهی بگردم... واقعا یک خانم خانه دار از صبح که چشم باز میکنه تا خود شب مشغول کار کردنه... ای کاش میشد برای مدتی جای مرد و زن عوض میشد تا بفهمن خانم بودن یعنی چی

باور کن پررو نمیشه...باید بوقتش ادبش کنی الان فقط بهش بهانه بحث میدی چون دور هستی نمیتونی بحث رو کنت ...

پیام ک بدم میدونم یه جور سرد جواب میده انگار طلبکاره...بخدا بدم میاد خورد بشم جلوش ...الان اون توقع داره من برم معذرت خواهی برا دفترچه واموندش

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟
پیام ک بدم میدونم یه جور سرد جواب میده انگار طلبکاره...بخدا بدم میاد خورد بشم جلوش ...الان اون توقع ...

اصلا نه زنگ بزن نه پیام بده، فردا ظهر بزنگ بگو خوبی عزیزم چه خبرا دندونت بهتر شد؟ اصلا حرف دفترچه و درمانگاه رو پیش نکش.... 

الهی بگردم... واقعا یک خانم خانه دار از صبح که چشم باز میکنه تا خود شب مشغول کار کردنه... ای کاش میش ...

خدا نکنه. تازه من تایپیست هم هستم. از صبح پا میشم اول خرید خونه میکنم برای صبحونه بعد کارهای تایپم وسطش مدرسه دخترم. ناهار. شام هم ساعت ۶ حاضره‌. وسواس هم نیستم ولی همیشه خونه رو مرتب میکنم. باید دیگه چکار کنم. ولی همیشه ایراد میگیره. مگه خانومای دبگه چکار میکنن؟

پیام ک بدم میدونم یه جور سرد جواب میده انگار طلبکاره...بخدا بدم میاد خورد بشم جلوش ...الان اون توقع ...

درکت میکنم عزیزم ، شوهر منم همینه 

اصلا انعطاف ندارن ، تا‌کوچکترین اتفاقی میفته فیس میکنه ، ادم همش نگرانه مبادا چیزی بشه این فیس کنه 

😬😬