2777
2789
عنوان

چیکار کنم منو ببخشه؟خیانت کردم

533 بازدید | 12 پست

من با یه پسری ۲ سال دوست بودم خیلی خیلی پسر خوب و مهربونی بود و خیلی دوسم داشت ولی من زیاد دوسش نداشتم و هی یه سال بود به شکلای مختلف میخواستم ثابت کنم به درد هم نمیخوریم

بلاخره یه اتفاقاتی افتاد و تموم کردیم ،اینم بگم من بزرگترین اشتباهم این بود که چندماه آخر علاوه بر این پسره با یکی دیگه م دوست بودم و حالم بهم میخوره از این خیانتم

حالا هر چند وقت یه بار بهم زنگ میزنه و گریه میکنه که من خیلی دوست داشتم وتا آخرین لحظه حسم بهت واقعی بود و اینا و من قلبم واقعا درد میگیره و حس میکنم منو نبخشیده

رابطه م با اون پسری هم که چندماه باهاش دوست شدمم الان  خوب نیست و یه جورایی انگار آه اون پسره  زندگیه منو گرفته و دقیقا همون کاریکه باهاش کردم این یکی داره با خودم میکنه و قلبم شکسته...

راهی هست منو ببخشه؟کاری هست بکنم که منو ببخشه و آهش از روی زندگیم برداشته شه؟نمیخوام باهاش دوباره وارد رابطه شم فقط میخوام منو ببخشه 

حتی اگه اون پسر تو رو ببخشه، به خاطر کاری که کردی تاوان میدی متأسفانه. ولی ازش بخواه که تو رو ببخشه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مستقیم بهش پیام بدم بگم منو ببخشه؟

آره چه مشکلی داره مگه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

آه و بخشیدنو بذار کنار 

هر گزینه ای بهتره برا زندگیت انتخاب کن 

چیو ببخشه   نمیخواستیش ب گزینه بعدی فکر کردی و تمام 

گزینه بعدی هم خوب نیس؟   خداحافظی  کن و تمام

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من اگه جایی اون پسره بودم حالم خیلی بد میشد

تو اینجور موقیت بودم شبیهش

رو در رو تا باهاش حرف نزنی فایده نداره

برو باهاش حرف بزن یه وقت بلاییی سر خودش نیاره

بهش بگو که حسی نداری بهش

بگو دوست داری با کسی زندگی کنی یه عمر که دوست نداره

و اینجور حرفا آرومش کن مردا هیچ وقت فراموش نمیکنن حتی تو خواب 

شاید شبا میخوابه خوابتو هم ببینه اینجور که میگی تمام فکرو ذکرش توییی

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️