2777
2789
عنوان

رنگ مو در دو ماه بارداری

209 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من قراره موهامو اکستنشن کنم از ریشه موهای خودمه نمیخوام رنگش کنم ولی میتونم ساقه ش رو رنگ کنم ضرر نداره الان ۹ و هفته و دو روزمه

نه رنگ بوی بد داره خدایی نکرده بچت اختلال پیدا میکنه

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این ریسک رو نکن

والا برای همه خانم ها کلی ضرر داره رنگ مو و علت خیلی از سرطان ها همین انتی اکسیدان هاست

چه برسه شما که در شرایط خاص بارداری هستید 

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ممنون از کمکت خوب کی میتونم رنگ کنم؟

من که تو بارداری به هیچ وجه رنگ نمیکنم. حتی شیردهی

این انتی اکسیدان ها کاملا جذب بدن میشه

بیخیال دختر خودمون به این خوشگلی هستیم

تازه تو بارداری ادم یه کم چاق ک شکسته میشه رنگ هم بکنیم سن مون بالاتر نشون میده نچرال خوشگل تریم خواهر😁

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
من که تو بارداری به هیچ وجه رنگ نمیکنم. حتی شیردهی این انتی اکسیدان ها کاملا جذب بدن میشه بیخیال د ...

والا آبجی نمیخوام رنگ عجق هم بکنم قبلنا ک موهامو بنفش کرده بودم الان رنگ موهام یاسی صورتیه گفتم تیره بشه مث موی خودم وگرنه مشکلی ندارم میتونم اون موهارو رنگ موهای خودم کنم

والا آبجی نمیخوام رنگ عجق هم بکنم قبلنا ک موهامو بنفش کرده بودم الان رنگ موهام یاسی صورتیه گفتم تیره ...

عزیزمی

بازم خودت مییدونی عزیزم

بنظر من که ارزش ریسک کردن نداره