2777
2789

بچه ها شوهر من یه دختر عمو داره که قبل از ازدواج رابطشون صمیمی بوده حالا نه اینکه فکرای اونجوری کنین . مثلا همبازی بودن . خلاصه وقتی ما عروسی کردیم اوایل ازدواج من دیدم این دختر بازم مثل قبل هی دور شوهر من میگرده و دستشو میگیره و ... که من ناراحت شدم و باهاش دعوام شد و از اون موقع تا الان که خیلی سال گذشته کلا کات و قطع رابطه بودیم با اون دختر و خونواده ش..تا اینکه توی یه مراسمی ما دوباره دیدیمش بعد چندین سال . دوباره چون نقطه ضعف منو میدونست و میخاست حال منو بگیره در گوش شوهرم گفت اگه بغلت کنم زنت ناراحت میشه ؟ شوهر منم چون قصدشو میدونست بلند گفت نه خوشحالم میشه . خلاصه اومد یه بغل کوچولوش کرد که مثلا دلم برات تنگ شده بود . و بعد اومد سر میز ما نشست و هی دست شوهر منو میگرفت و لپشو میکشید و هی سلفی میگرفت ازش و قربون صدقش میرفت. 

شوهر من البته کاری نمیکرد ولی خب مخالفتیم نداشت چون میدونست میخاد حال منو بگیره و منم طبیعی به خنده زدم و گفتم میخای ببریمت خونمون اصلا ؟ ( یعنی خودتو جر نده من ناراحت نمیشم) (دختره هم الان شوهر و بچه داره) 

آقا گذشت و اومدیم خونه . ولی نمیدونم چرا حالم گرفته شده . بهتون اینم بگم که شوهر من خودش نسبت به من آدم حساسیه یعنی اوایل ازدواج بعضی مواقع روی پسر داییم یا مثلا اقوام غیرتی میشد و الان کمتر ولی بازم هست . مثلا دوست نداره من عکسی از خودم بزارم و ...یه سری چیزای اینجوری..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم دختر عمو رو نصف میکردم . خوب صبری داری 

اوایل ازدواج نصفش کردم ولی الان میدونستم با این جلف بازیاش میخاد حال منو بگیره و جلوی فامیل دوباره دعوا درست کنه اهمیت ندادم . حالا مشکلم اینه شوهرم ایا میتونست کاری بکنه اون موقع یا اینکه اونم تصمیم گرفت مثل من بی اهمیت خودشو نشون بده کار درستی کرده!

اوایل ازدواج نصفش کردم ولی الان میدونستم با این جلف بازیاش میخاد حال منو بگیره و جلوی فامیل دوباره د ...

به شوهرت بگو دوست نداری اینجوری تا خودشو جمع و جور کنه

بهترین کار در برابر حرفای یه احمق سکوته😊🙃