2777
2789
عنوان

خواهرزادهم تایپک زده عاشق شدم🙄😐

328 بازدید | 23 پست

من چهارسال بود خواننده خاموش بودم

خواهرزادم ۱۵ سالم گوشیمو گرفته عضو شده تایپک زده عاشق شدم.😐😣بنظرتون ب خواهرم بگم 

پدرش خیلی تعصبیه

تایپیکش تو اکانت منه😫تازه فهمیدم

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂

بیخی باا

وقتی همه دارن یه راهی رو میرن  بدون اون راه حتما راحت ترین راه بوده       که همه میتونن برن ، پس حتما اشتباهست                            چون هیچ چیز درستی راحت به دست نمیاد💙       اینجا ساکتم باشی فکراتو 🚫قضاوت🚫 میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بلد بوده تاپیک بزنه🤔🤔

من اولا ک عضو شده بودم هیچی بلد نبودم میخوردم درو دیوار😑🤕🤔

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

چطوری رمزشو پیدا کردی ک اومدی ؟؟یکم فیک نیس تاپیکت؟؟

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
چجوری بلد بوده تاپیک بزنه🤔🤔 من اولا ک عضو شده بودم هیچی بلد نبودم میخوردم درو دیوار😑🤕🤔

مگه اینجا درو دیوارم داره😐😂؟

قلبت همیشه چیزایی رو به یادت میاره که ذهنت میخاد فراموش کنه...🖤
چجوری بلد بوده تاپیک بزنه🤔🤔 من اولا ک عضو شده بودم هیچی بلد نبودم میخوردم درو دیوار😑🤕🤔

والا نمیدونم

احتمالا سابقه گوگلمو دیده عضو شد😐

خودش خط شماره نداره از گوشی من اینکارارو میکنه.

کاربر ثمین هستم قضاوت نکنین من اشتباهمو پذیرفتم خانما .دوتا تاپیک اول من نیسم😑😶😂

من اوایل با بدبختی تاپیک زدم

یه نفر گفت اسی فلان کارو بکن

منم گفتم اسی مخفف کلمه اسماعیل و گنده لات سایته ها دارن صداش میکنن 😐

میگفتم دوستان اسی رو صدا نزنید دوستانه حلش میکنیم⁦☹️⁩😐🤦🤲

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊