2777
2789
عنوان

عفونت ادراری نوزاد

1090 بازدید | 14 پست

سلام ...بچم سرما خوردگی کوچیکی گرفته تب هم نداشت شربت پلارژین هشت ساعت یکبار بدم و قطره بینی...اما بعد دو روز دادن قطره امسب بچم یه کم بدنش تب داره استامینفن دادم...یک هفته س شب و روز ندارم همش بی قراری میکنه و خوب شیر نمیخوره امکان داره عفونت اداری داشته باشه یا تب مال سرما خوردگیه؟ اخه سر ساعت دارو دکتر بهش دادم باید رو به بهبودی میرفت بدتر شده...ادارشم خوبه بد نیست ...بنظر شما امکانش هست؟ باید چیکارکنم ؟ درمانش چیه؟

سلان عزيزم بچت دختر یا پسر چون عفونت ادرار تو دختر بچه ها شایع تر 

زمانیکه دختر کن عفونت ادرار گرفت از چند روز قبل ادرارش واقعا بدبو شده بود گلاب به روت انگار حس میکردم پی پی کرده ولی باز که میکردم میدیدم ادرار ولی تب نداشت تا اینکه بعد سه روز از اون بوی بد گذشت که بچم تب کرد بلافاصله با تب بردمش بیمارستان که آزمایش گرفتن و گفتن عفونت زده به خون اميدرارم بچه شما اینجوری نباشه،ولی تب رو به هیچ عنوان دست کم نگیر به محض تب یه شیاف بزار بچه رو ببر درمانگاه یا بیمارستان 

سلان عزيزم بچت دختر یا پسر چون عفونت ادرار تو دختر بچه ها شایع تر  زمانیکه دختر کن عفونت ادرار ...

ایشالا که دیگه بچتون مریض نشه...بچه منم دختره ولی ادرارش هی الان حین عوض کردن و بغلم ادرارش رو کرد بعد شلوار خودمو بو کردم هیچ بویی نداشت و بعد درحین ادرار اصلا گریه نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلان عزيزم بچت دختر یا پسر چون عفونت ادرار تو دختر بچه ها شایع تر  زمانیکه دختر کن عفونت ادرار ...

معذرت هی مزاحم میشم دخترم وقتی شیر میخوره خیلی خودشو تکان میده یا سرش رو انگاری از یه چیزی اذیته

دختر منم حین ادرار گریه نمیکرد عزیزم کاملا عادی بود ولی تا تب امد سراغش بردمش بیمارستان چون ادرارشم ...

والا تب سنج نداره ولی زیاد تب نداره بدنش کمی گرمه 

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس من بیدارم  بچم دو سالشه عزیزم الان چند ماه دیگه شیر رو قط ...

عزیزمی...زنده باشه منم یه پسر دوسال و سه ماهه دارم دخترمم سه ماهشه

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داری بپرس من بیدارم  بچم دو سالشه عزیزم الان چند ماه دیگه شیر رو قط ...

حقیقتش خیلی شک دارم چون دخترم خیلی خیلی آرام بود یه هفته س شب و روز نداریم یعنی سرماخوردگی نمیتونه بچه رو اینقدر بی تاب کنه

فکر میکنی عزیزم سرماخوردگی خیلی اذیتش میکنه ولی حالا که شک داری از آزمایشگاه کیسه نمونه ادرار بگیر دخترت رو تمیز با آب خالی بشور و با نمگیر تمیز خشکش کن بعد اونو بچسبون تپ توضیحات میگن که کجا باید بزنی بعد پوشکش کن مدام چک کن وقتی جیش کرد باید تا نیم ساعت برسونی آزمایشگاه دیگه خیالت هم راحت میشه