2777
2789

با علاقه باشه چرا که نه

چادر ایرانی نگیر

سر کردنش سخته و ممکنه زده بشی

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

اگه واقعا چادر رو ب عنوان پوشش انتخاب کردی پس مثل شنل با پارچه دور کمر استفاده نکن،،،اگه سختت بود از چادرهای آستین دار جلو بسته استفاده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ک راحتن  اگه نه چادر ایرانی کش بدوز و استفاده کن،،،

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چه قدر خوب چه تصمیم خوبی گرفتی

اگر با دل بپوشی میتونی بپوشی ومیشی یه ادم محجبه، اما اگه دلی نباشه نه نمیتونی میشی یه ادم چادری که فقط چادر روی سرشه. 

از حضرت زهرا کمک بگیر انشالله که امانت دار خوبی هستی خود مادرمون کمکت میکنه دستتو میگیره نزدیک ولادتشون هم هستیم انشالله کمکت میکنه فقط باید خودتم تو این راه ثابت قدم و استوار باشی و حرف های کسی واست مهم نباشه

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷

تاپیک حجاب ممنوعه کلاچادرو...

اونجایی ک تتلو میگ: من ازت خیلی توقع داشتم و خیلی عقب موندی ازم اوج غمع..🥀💔ینی میگ ببین ت تنها کسی بودی ک باورت داشتم..! ت دیگ نباید خراب میکردی..!:)🖤   چالش حرف ناشناس👇                                                  https://harfeto.timefriend.net/16522491909894

اسی برو پیج الهام چرخنده رو ببین

من امشب یادش افتادم و رفتم تو پیجش

برام حس خوبی داشت

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

برای شروغ از چادرای راحت کمک بگیر مثل دانشجویی یا صدفی که راحت بتونی جمعشون کنی .ولی در کل چندین ندل چادر برای موقعیت های مختلف داشته باش و زیر چادر از پوشش های مختلف مثل پیراهن بلند  یا دامن های پوشیده و شیک و یا کت و شلوار و ..‌ استفاده کنی تا حس نکنی چادر مانع خوش لباسیت شده و بیشتر راغب بشی ب سر کردنش چون تازه باعث میشه بتونی تیپای متفاوت تری ک اگه مانتویی بودی نمیتونستی داشته باشی رو بزنی.مثلا من با مانتو هرگز دامن نمیپوشیدم ولی با چادر میپوشم اما چادرم خیلی بلنده زیرش ساپورت کلقت دارم و دامنمم بلنده کامل یا اگه دامن تنگه فقط با همسرم و تو ماشیم برای مهمونی رفتنه 

خانم آقای دکتر
حالتون نسبت به قبل بهتره؟ 

عالیه عالیه فوق العادست خیلی توش راحتم من الان چندساله که محجبه شدم قبلا بی حجاب بودم

عشق فقط عشق علی رهبر فقط سید علی❤️.                  اللهم عجل لولیک الفرج(الهی آمین).     تا پای جون مواظب امانت مادرم زهرا (س) هستم❤️❤️.                  السلام علی الحسین❤️ و علی علی بن الحسین❤️وعلی اولاد الحسین ❤️وعلی اصحاب الحسین❤️وعلی عباس الحسین❤️برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان(عج) 5صلوات بفرستید خیلی سپاس گذارم ازتون🙏🌷🌷
حالتون نسبت به قبل بهتره؟ 

توپ توپم

ول کن این چرت و پرتاررم که میگن نگاع جامعه عوض میشه و این حرفا

تو اگع ادم خفنی باشی تازه جامعه مشتاق ترم میشن ب ارتباط باهات و کسی هم پس نمیزنتت بخاطر پوششت

خانم آقای دکتر