2777
2789
عنوان

چرااینجوری شدم؟؟؟

166 بازدید | 15 پست

من ی هفته قبل پریم وواس اولین بار سینه درد داشتم و سینه هام بزرگ شدن و خارش داشتن امروز پری شدم ولی بازم سینه هام میخاره قسمت هالشون و خطای قرمز افتاده برا کسی اتفاق افتادخ از چیه اخه بازدارم نبودم ک الانم میخاره دیوونه شدم

خدایا ی نینی سالم بهم بده 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خداا ۲۳ سالمه سینه هام خییلی بزرگن ۸۰ سایزمه بازم بزرگ شننن🥺😬😭😭😭😭

خوبه که لعنتی

😂

من سینه هام ۸۵ بود قبل بارداری

بعد اینکه باردار شدم و شیر دادم و از شیر گرفتم بچمو

سایزم شده ۷۵ خیلی ناراحتم

اونموقع رو دوست داشتم

خوبه که لعنتی 😂 من سینه هام ۸۵ بود قبل بارداری بعد اینکه باردار شدم و شیر دادم و از شیر گرفتم بچ ...

اخه ب هیکلم نمیاد ۶۳ کیلوام باسنم ندارم اصلااا صاااف اونوقت سینه هام بزرگه.خداکنه کوچیک بشع مال من

اخه ب هیکلم نمیاد ۶۳ کیلوام باسنم ندارم اصلااا صاااف اونوقت سینه هام بزرگه.خداکنه کوچیک بشع مال من

منم ۲۲ سالمه وزنم ۶۴ هست

سینه هام کوچیک شدن ولی باسن دارم

الان یکی از علت های اینکه میخوام دوباره باردار بشم اینه که میخوام سینه هام بزرگ بشن😂😂😂

بخدا

انقدر که دوست دارم

اشتباه نکن

خیلی خوبی

منم ۲۲ سالمه وزنم ۶۴ هست سینه هام کوچیک شدن ولی باسن دارم الان یکی از علت های اینکه میخوام دوباره ...

واقعااا🤣🤣🤣🤣🤣میخای چیکار این همه سینه😁😁

واقعااا🤣🤣🤣🤣🤣میخای چیکار این همه سینه😁😁

چون سینه هام گوشتی بوده بعد اینکه بچمو از شیر گرفتم مثل پوست شده سینه هام

شوهرمم دوست داره درشت باشه مثل قبل

کلا شوهرم تپل دوست داره که من الان نیستم😂

ولی تپلیم رو دیده که دوست داره ها..😎

یکی از دلایل اقدامم هم همینه😂

چون سینه هام گوشتی بوده بعد اینکه بچمو از شیر گرفتم مثل پوست شده سینه هام شوهرمم دوست داره درشت باش ...

شوهر من دوس نداره هی میگه سینه هات خیلی بزرگه فقطم شوهرم نمیگه همه میگن🤣🤣🤣🤣انقدر بهم گفتن کلافه شدم