2777
2789
عنوان

همسایه بد

233 بازدید | 8 پست

همسایمون خیلی اذیت میکنه ی مرد ۶۰ ساله روانیه خستمون کرده ۳ ساله که خونمونو خریدیم ی روز خوش نداشتیم مثلا کم واحد خریدیم که اذیت نشیم. انقد در پارکینگو باز میذاره میره تا چند ماه پیش دزد اومد و کل طلاهامو برد خیلی حالم بده دو تا بچه کوچیک دارم و تهران غریبم  با چ ذوق و بدبختی خونه خریدیم ولی شانسمون این عوضی همسایمون شد دو واحد خونه داره کلا ساختمونمون ۴ واحده ما هم ط اولیم ،، دیشب رفته ی موزاییک بزرگو از بالا پشتبوم  انداخته رو سقف انباری خونه ویلایی بقلی خدا رحم کرده ادم تو انباری نبوده ولی اصلا گردن نمیگیره خیلی میترسم   اصلا نمیفهمیم جرا این کارارو میکنه هرچیم میگیم بدتر میکنه شوهرم تازه به این نتیجه رسید که خونه  و بفروشیم کلی ذوق داشتیم کلی خرج خونه کردیم با بچه کوچیک دوباره باید اسباب کشی کنم دلم خوش بود از مستاجری نجات پیدا کردم.😢

دقیقا عین من .بعد ده سال خونه خریدم گیر یه ادم روانی عوضی افتادم تا صبح عربده و داد و ....روزها خواب بودن شبها بیدار و سروصدا.هر چی هم تذکر دادم ادم نشدن مجبور شدم خونه م رو با قیمت کم فروختم که فقط جونمو بردارم فرار کنم.ناراحتی اعصاب گرفته بودم قرص مصرف میکردم.الان فقط یادش میوفتم نفرینش میکنم چون خیلی ضرر کردیم از نظر مالی.اشکال نداره خواهرم بفروش عوضش اعصابت آرومه هیچ چیز مهم تر از اعصاب ارزش نداره .من واگذار کردم به خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم نماز نجات از همسایه بد رو بخون

جواب نمیده ، من که هر چی خوندم اثر نکرد ، خدا فقط لعنتشون کنه

از گلسرهای دستساز من در پیج اینستاگرام banoo.setiya دیدن کنید،اگر اعلام کنید که از نی نی سایت میایید تخفیف ویژه ای براتون در نظر میگیرم🤗🌹😍https://basalam.com/banoosetiya