2777
2789
عنوان

کیا دوست دارن برگردن به دوران مجردیشون آخ کاش میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جان 😉😁 چه دوستایی پایه ای

😍😘

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
😂😂😂 توقع داشتی بگم با پسرا عشق و حال میکنم؟ نبابااا پسر کجا بود تا وقتی دوستام هستن

خوشی مجردی تو پسرا خلاصه نمیشه مهم اینکه به خودت خوش بگذره رفیق خوب صد می ارزه به پسر

خوشی مجردی تو پسرا خلاصه نمیشه مهم اینکه به خودت خوش بگذره رفیق خوب صد می ارزه به پسر

اره دقیقا

من با پسرا حال نمیکنم

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 
حرفتو نفهمیدم🤔

منظورم اینه هر زندگی هم خوبی و خوشی داره هم ناراحتی و مشکل مثلا با اینکه خودم شوهرم بهم سر هیچی گیر نمیده و اذیت نمیکنه منو ولی خب از اونور خیلی کار میکنه ارزو مونده تو دلم یه روز خونه بمونه پیشمون گاهی احساس تنهایی میکنم همیشه مشکلات هست

آدم اول باید خودش گرون باشه ، بعد خونه و ماشینش 👌