2777
2789
عنوان

خانومیا بیاید نظر بدید 😍+عکس

447 بازدید | 30 پست

نصفه شبی فکر آشپزی به سرم زد 😍😂💔 فکر کنم سوخت 

خوب اول مرغو با زردچوبه و آچار گزاشتم آب پز شه بعد با روغن سرخ کردم الان روغنو کم کردم رب تفت دادم مرغارو ریختم توش آب مرغم ریختم توش منتظر نتیجم 😂💔

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
آچار برا چش بوده 

نمد😂فکر کنم بوسار  نده مامانم میگه 

پفک نخور شور بشی... یه وقت ازم دور بشی... لیمو نخور ترش بکنی... منو فراموش بکنی... ادامس بخور تا باد کنی... منو همیشه یاد کنی....

😐فک کردم خرچنگه 

یکی تو زندگیمه که نفسام بسته به نفساش   خدایا منو باهمسرم خوشبخت کن❤حتی اگه زندگیم بهشتم باشه بدون تو نمیخوامش..! بعد هفت سال به عشق یه طرفم رسیدم خدایاشکرت خیلی سختی  کشیدم خیلی اذیت شدم ولی الان واقعا خوشبختم که منو به بزرگترین ارزوم رسوندی.💞💋خدایا همه ی عاشقای واقعی رو به هم برسون🤲