2777
2789
عنوان

رابطه قبلی شوهرتون😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 50 پست

عزیز دل اون روزا گذشته حرفشو نزن دنبالشم نرو انگار نشنیدی هر چی کمتر بدونی برای خودت بهتری فکرت درگیر میشه انتخابش شما هستی خدایی نکرده الان چیزی ببینی باید فکرتو درگیر کنی پس دنبال گذشته نباش برای خودت میگم 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

همسرش بوده.

چهارسال که در کل دو سال با هم زندگی کرده ن.

فقط همون اول که گفت دلیل جدایی رو پرسیدم بعد از اون دیگه حتی  یه کلمه درموردش حرف نزدیم 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شوهرم قبل من با یه دختری بود که خودش گفته بود و برام مهم نبود چون منم قبل شوهرم دوس پسر داشتم&nb ...

شما هم اصلن انگار ندیدی بدون تو وجود شما چی ی دیده ک انتخاب کرده شمارو وگرنه با اون ازدواج میکرد خواهرانه بهت گفتم 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛

من شب خواستگاری همه گذشتشو خودش بهم گفت 

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

منم مث تو حساسم ولی اشتباه میکنیم.من همسرم قبل من یه ازدواج صیغه ای کوتاه دو ماهه داشته.منم مثل تو کنه تشریف دارم گاهی گذشته ها رو نبش قبر میکنم ولی خیلی اشتباهه تو نکن اینکارو

هرکس ب طریقی دل مامیشکند..بیگانه جدادوست جدا میشکند..😔
شما هم اصلن انگار ندیدی بدون تو وجود شما چی ی دیده ک انتخاب کرده شمارو وگرنه با اون ازدواج میکرد خوا ...

شوهرم تا به حال خطایی نکرده و بهش اعتماد دارم ولی حس میکنم هنوزم به دختره حس داره و این مثل خوره افتاده به جونم 🥲

پرونده شو اون بسته  شما هی باز کن !

سلام  من تاپیک های شما وبانو آرتمیس رو دنبال میکردم وواقعا تحسین بر انگیز بودن .عزیزم شما اطلاعی از ایشون ندارید؟

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱