2777
2789
عنوان

حلقه هولاهوپ و لاغری

188 بازدید | 12 پست

اگه روزی ۱۵ مین تا ۳۰ مین حلقه بزنیم و در کنارش رژیم داشته باشیم شکم و پهلو هارو آب میکنه 

اوناییکه حلقه زدنو به نتیجه رسیدن بگن چقد طول کشید لاغر شن و به چه صورت زدن

حلقه به ستون فقرات آسیب میزنه تو دراز مدت 

ولی درکل آره کمرو باریک میکنه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁

اگه اضافه وزنت بالاس مثلا ۱۵ ۲۰ کیلو 

من ی رژیم مینویسم ک ۱۰۰هزینشه اگه خواستی درخواست بده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
اضافه وزن ندارم  bmi نرماله فقط یکم پهلو دارم 😅

پس همون حلقه بزن و برقص بهترین روش لاغری موضعیه

پس همون حلقه بزن و برقص بهترین روش لاغری موضعیه

این ورزشایی که ۱۰ دقیقه هست که تو نته،میگه تو ۳۰ روز پهلو اب میشه؟

من سعی میکنم شیرینی هم نخورم.

ولی الان دلم بستنی میخواد😔

این ورزشایی که ۱۰ دقیقه هست که تو نته،میگه تو ۳۰ روز پهلو اب میشه؟ من سعی میکنم شیرینی هم نخورم. و ...

با روزی ده دقیقه ورزش ک زیاد تغییر نمیکنی تو یک ماه ولی روزی بیشتر از نیم ساعت برقصی یا ورزش کنی با ۱۰ ۱۵ مین حلقه  آره واقعا یک ماهه کمر باریک میشی

منن پهلو و شکم دادم.غذاتم کم کردی؟

البته شکمو پهلو از سردی رحم هم هستش ها یه دکتر گیاهیم برو

عزیزم بعده ورزش میشه میوه خورد؟

تا یکی دوساعت بهتره چیزی نخوری چون بعد ورزش همه چی جذب میشه