2777
2789
عنوان

خانما باردار یه سوال ؟؟؟؟

53 بازدید | 5 پست

خانما شما قبل از اینکه بفهمین باردارین مثل دوره پریود اخلاقتون عوض شده بود ؟

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
اره‌ من عصبی و کم طاقت شدم

از چند روز قبل موعدت اینجوری بودی ؟

امضات خندم گرفت عزیزم 😂😂

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چند روز قبل موعدت اینجوری بودی ؟ امضات خندم گرفت عزیزم 😂😂

ایشالله همیشه بخندی عزیزم😍😅

دقیقش و نمیدونم عزیزم ولی خیلی عصبی بودم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
ایشالله همیشه بخندی عزیزم😍😅 دقیقش و نمیدونم عزیزم ولی خیلی عصبی بودم

ممنون گلم اگ هنوز زایمان نکردی انشاءالله ک به سلامت بچتو بغل کنی اگرم زایمان کردی که خدا بچتو برات حفظ کنه ممنون جوابمو دادی 🌷

ممنون گلم اگ هنوز زایمان نکردی انشاءالله ک به سلامت بچتو بغل کنی اگرم زایمان کردی که خدا بچتو برات ح ...

قربونت برم مهربون،ممنونم،من نصف راهم،۴/۵ماه دیگع مونده،ایشالله برای شما هم بهترین ها گلم😘❤️

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂