2777
2789
عنوان

دست کوچک

533 بازدید | 6 پست

دوستان می دونم که حرفام مسخره اس و واقعا کوچیک بودن دست درمانم نداره  ولی انقدر از دستام متنفرم که وقتی نگاهشون می کنم درد میگیرن.خودم قد کوتام ولی حتی دستام از هم قدام خیلییی کوچیک تره.نه با انگشتر قشنگ میشه نه میشه باهاش ساز زد .خیلی عصبی ام وقتی نگاهشون می کنم حالم بهم میخوره...انگشتام خیلی کوتاس...کسی بوده بخاطر کوچیک بودن دست مسخرتون کنه؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
1
33%
خیر
2
66%

قرار نبود اینجوری بشه....

مسخرم نکردن. ولی من قدم بلنده و دستام کوچیک به نظرم بدتره

سخت نگیر بابا❤️

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسخرم نکردن. ولی من قدم بلنده و دستام کوچیک به نظرم بدتره سخت نگیر بابا❤️

چقدر کوچیکه؟با هر دستی دستام رو مقایسه می کنم کوچیک تره .دیگه عصبی شدم نمی دونم چرا خدا ی نعمت زیبا ب من نداد

قرار نبود اینجوری بشه....

چقدر کوچیکه؟با هر دستی دستام رو مقایسه می کنم کوچیک تره .دیگه عصبی شدم نمی دونم چرا خدا ی نعمت زیبا ...

والا برا منم همینقدر کوچیکه

قدم هم ۱۶۶

قبلا خیلی حرص میخوردم الان ۲ ۳ ساله تازه تونستم بی خیال شم میفهممت

منم همین حسو دارم😑

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
پارتنرت مسخرت کرده بابت این قضیه؟

من همیشه سینگل بودم با این سن🥲😁

ولی اگه پارتنر داشتم مطمئنم یا بابت این، یا چیزای دیگه مسخرم میکرد