2777
2789
عنوان

قلبم داره میترکه

100 بازدید | 9 پست

یه پسری بود ۲ ماه مدام التماس کرد اخرش دوس شدم قبلش پسر شلوغی‌بود به قول خودش یه خواسته ی‌خودش آدم شده .‌. الان نزدیک‌یه ماهه دوس شدیم.دیشب خوابش برده ولی آنلاین مونده منم فک‌کردم با کسی میحرفه براش پی ام زدم و‌گفتم باهات تموم‌میکنم صبح‌زود زنگ‌زد قسم‌خورد جون مادرش که خوابش برده. ولی من دل چرکین بودم خیلی حرف زدیم و‌ تقریبا اشتی کردیم یه لحظه من گفتم نمیخوام‌کسیو دوس داشتع باشم اونوقت دعوا میوفته عشق باعث ناراحتیه... پاشد گوشیو قطع کرد و دیگه زنک‌نزد... من ۲۷ سامه اون ۲۸. من انگار عاشقش شدم ولی اون از من خسته شده تقصیر خودمم‌هس زیاد گیر میدم. الان من دیگه بهش زنگ‌نزتم خودش بزنه؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خوابش ببرهحداکثر بعد از نیم ساعت بخاطر اینک اسکرین گوشیش خاموش میشه انلاینیش میپره منم از این مش ...

چیکار کنم بهونه‌گیر شده امروز همش میگه تو منفی‌نگری تو‌همش فک‌میکنی من باید ولت کنم درحالیکه اینطور نیس

چیکار کنم بهونه‌گیر شده امروز همش میگه تو منفی‌نگری تو‌همش فک‌میکنی من باید ولت کنم درحالیکه اینطور ...

شایدم حرفام صحیح نباشه خودت باید فکر کنی

اما اگ میبینی بهونه میگیره و همش میگ تقصیر توعه در صورتی ک نیست یا میخواد بره یا یکی بهتر دیده

شایدم حرفام صحیح نباشه خودت باید فکر کنی اما اگ میبینی بهونه میگیره و همش میگ تقصیر توعه در صورتی ک ...

من بدبینم قبول دارم ولی اونم خیلی زود خسته شده

زیادی گیر میدی؟ اگ خیلییییی گیری ک حق داشته اما اگ زیاد نیستی یکم زود خسته شد

من قبلا یه بار نامزد داشتم‌جدا شدم به کل دنیا بدبین بودم اونم‌اینو‌میدونس میگف نظرتو عوض میکنم ولی حالا خودش عوض شده