2777
2789

دكتر گفته رفلاكسه چون نه تب داره نه اب ريزش اما خيلي بده سرفش خلط هم داره مياد گلوش و راه گلوش و ميبينده 

اصلا حالم بده طفلي 

نميدونم خطرناكه يا نه موندم

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

مگه دارو رفلاکس بهش نداده دکتر اونا رو بده خوب میشه زیر سرش بالشت ی کوچولو بلندتر بزار وقتی میخوابه.خوابیدنی شیرش نده منظورم خودتونه ک دراز نکشین.

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطرناک نیست

بچه من ده روزش بود سرماخورد ☹️☹️دکترا میگفتن بچه زیره شش ماه سرمانمیخوره عجیبه....بعدم همش خلط...سرفه ام نمیتونست کنه باید خلط بالا میاورد

نصفه شبا از ترس خفگی همش بیمارستان بودم🙁🙁

نگران نباش انشالا خوب میشه

فقط سرشو صاف نزار ک خدای نکرده باعث خفگیش نشه خلط و استفراغ

خطرناک نیست

برا پسره من دکتر بخور سرد گفت با فاضله یه متری بزاریم کنارش

ببر دکتر  بنا ب سرفه خشک یا خلطی میگه چیکارکنی

پسره من توی دو نیم سالگی تشخیص لوزه بسیار بزرگ دادن و عملش کردیم و این سرماخوردگیا تموم شد خداروشکر

مگه دارو رفلاکس بهش نداده دکتر اونا رو بده خوب میشه زیر سرش بالشت ی کوچولو بلندتر بزار وقتی میخوابه. ...

تازه داده امپرازل هستش 

اصلا اخه عادي سرفه ميكرد الان خيلي خس خس ماننده 

ميترسم اونقدر ضعيف شدمكه از استرس

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
خطرناک نیست بچه من ده روزش بود سرماخورد ☹️☹️دکترا میگفتن بچه زیره شش ماه سرمانمیخوره عجیبه....بعدم ...

واي دقيقااااا شيا اصلا اين خلطا نميزاره كل نميزاره حي مياد دهنش

چيكار كردن خوب شد😭كن خيلي خستم خيلي استرس كشيدم 

ميترسم بمونه روش بشه واسش الرژي اسم 

اصلا اينا نابودمًميكنه 

چي شد درست شد؟

خطرناک نیست برا پسره من دکتر بخور سرد گفت با فاضله یه متری بزاریم کنارش ببر دکتر  بنا ب سرفه ...

خداروووو شكر

دكتر امپرازل داده از ديروز ميديم

ولي اخه يه حوري سرفش خلط هم كه نگم چقدر افتظاحه درست ميشه يعني؟🥺

خطرناک نیست

برا پسره من دکتر بخور سرد گفت با فاضله یه متری بزاریم کنارش

ببر دکتر  بنا ب سرفه خشک یا خلطی میگه چیکارکنی

پسره من توی دو نیم سالگی تشخیص لوزه بسیار بزرگ دادن و عملش کردیم و این سرماخوردگیا تموم شد خداروشکر

واي دقيقااااا شيا اصلا اين خلطا نميزاره كل نميزاره حي مياد دهنش چيكار كردن خوب شد😭كن خيلي خستم خيل ...

همون شیر ک میخوره خودش داروعه و انتی بیوتیک و...داره

نگران نباش

ب بچه زیر شش ماه دارو نمیدن

فقط مراقبت میخاد 

استفراغ میکنه نترس براش خوبه چون خلطارو دفع میکنه

خداروووو شكر دكتر امپرازل داده از ديروز ميديم ولي اخه يه حوري سرفش خلط هم كه نگم چقدر افتظاحه د ...

اره انشالا

نترس

من خودم نصفه شب یهو گلوش خلط گیر میکرد میگفتم الان خفه میشه میدوییدم دکتر

روی سینه اش دستمال یا حوله کوچیک بزار ک سینه اش گرم بشه

اره انشالا نترس من خودم نصفه شب یهو گلوش خلط گیر میکرد میگفتم الان خفه میشه میدوییدم دکتر روی سین ...

ممنون كه جواب دادين🙏🏻🥺