سلام دوستان من دیشب خواب دیدم نوزاد پسر دارم، تو بغل مامانم اینا میرفت گریه میکرد من ک بغلش میکردم منو بو میکرد اروم میشد خیلی حس قشنگی بود، امروز روز یازدهم بود ک آی یو آی کردم تست گذاشتم منفی بود، همینجور از صبح داره اشکام میاد... یعنی ممکنه خوابم تعبیر بشه؟؟؟ بیش از یکساله ک اقدامم... خدایا خواهش میکنم ازت😭
خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله...
عه وا منم خواب دیدم بکپسرگوگولی دارم وای دلم تنگ شد براش😍 ان شاالله به زودی دامنت سبز بشه
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم تا دوهفته از آی یو آی نگذره جواب تست اشتباهه دوست منم آی یو آی کرد هی دم ب دیقه بی بی چک میزد منفی بود کلی انرژی منفی گرفت بعد دو هفته آز داد مثبت بود الان 17هفته بارداره شمام توکلت بخدا باشه ان شاالله بارداری
منو پسرم خداجونم منتظرم یکی دیگه از فرشته کوچولوهاتو بسپری دستم قول میدم مث چشام مواظبش باشم