2777
2789
عنوان

دختر قوی

78 بازدید | 6 پست

دوستان

بنظرتون آدم چطور میتونه دختر قوی باشه و شخصیتش متزلزل نباشه

از اون دسته دخترا که خیلی زود ناراحت و خوشحال نمیشن تو شرایط سخت خونسردن و درست تصمیم میگیرن و به طرز افتضاحی احساساتی نیستن؟

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعیتش افراد غریبه میبیننم درباره‌ام همین فکرو میکنن که دختر محکمیم اما از درون خودم این احساسو ندارم چون درونگرام کسی نمیفهمه ولی بشدت زود احساساتی میشم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
به نظر من یه سری چیزا ذاتیه ونمیشه تغییرش داد من خیلی تلاش کردم ولی نشد که نشد فهمیدم که او ذات کوفت ...

بنظرم تلقین خیلی تاثیر داره اینکه مدام به خودت بگی من قوی ام من محکمم خودبه‌خود کم‌کم رفتارم اونطور میشه

بنظرم تلقین خیلی تاثیر داره اینکه مدام به خودت بگی من قوی ام من محکمم خودبه‌خود کم‌کم رفتارم اونطور ...

بله تلقین که واقعااا معجزه میکنه ولی من این مورد قوی بودن رو هرکاری کردم نشد البته بهترشدم هااا ولی ضعفمو نتونستم کامل برطرف کنم