2777
2789
عنوان

دوتا مرده زایی داشتم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم چطور بچه ارو درمیارن؟وقتی متاسفانع از بین رفته؟خیلی خیلی معذرت میخوام میپرسما

قرص گذاشتن توی واژن وآمپول که طبیعی سقط بشن

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
عزیزم کی تجویز کرده برات آسپرین بخوری ؟؟

از اول بارداریم.

واینکه هردوتابارداریم توی آزمایش آن تی پاپ آ(pappa)کم بود

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
یعنی درد زایمان طبیعی رو میکشی؟

بله برا اولی چندروزبیمارستان بودم بزور سقط شد

خدا کمکت کنه ،الهی برا دلت نمیدونم🌹🌹🌺 شاید قسمتت نبوده . حتما آزمایش ژنتیک برو بیمارستان ژنتیک آب ...

ممنون از لطفت عزیزم انشالله هیچوقت غم نبینی

نمیدونم چی بگم تا مرحمی باشه برا دلت خواهر  خیلی سخته خیلی  دورت بگردم  امیدوارم خ ...

ممنون مهربونم انشالله

انشالا زنده باشی عزیزم خودتو وشوهرت ،به خاطر سلامت خودت ایندفعه کامل خرج کن بعد اقدام کن . خودتون مه ...

آره ایندفعه بی گدار به آب نمیزنم

از لحاظ روحی خیلی داغون شدم

آره ایندفعه بی گدار به آب نمیزنم از لحاظ روحی خیلی داغون شدم

هر سقط ۶ماه افسردگی داره ،اینو دکتر متخصص زنان به من گفت خیلی مراقب خودت باش عزیزم توروخدا  .به خدا اگه سالم نباشی بچه نمیتونی بزرگ کنی .. غذای خوب + ویتامین بخور بعد۱سال از سقطتت اقدام کن انشالا دامنت سبزشه به حق حضرت فاطمه 💕💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗☘☘☘🍀🍀🍀☘🍀☘🌵

شما ازمايش غربالگري دوم هم رفتيذ؟

بله عزیزم

هر سقط ۶ماه افسردگی داره ،اینو دکتر متخصص زنان به من گفت خیلی مراقب خودت باش عزیزم توروخدا  .به ...

مرسی از توضیحات عزیزدلم چشم حتما🙏🙏🙏