2777
2789
عنوان

دوتا مرده زایی داشتم😔😔

984 بازدید | 32 پست

دوستان من هنوز هیچ آزمایشی ندادم که ببینم مشکل دقیق از چیه که بچهام اینطوری میمیرن😔قراره چندماه دیگه آزمایشات و کامل انجام بدم

کامل توضیح میدم که چطور بچهامو ازدست دادم شاید با راهنمایی های شما عزیزان یکم امیدوار بشم.

انقد دکتر عوض کردم دیگه خسته شدم حتی از توضیح دادن بارداریامم خسته شدم😔

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منتظری چن ماه دیگ آزمایش بدی ببینی مشکل از کجاس؟

چون باید چندماه بگذره از سقطم

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

اسی من چنتا سقط داشتم اسپرین مصرف میکردم ک سقط نشه بخاطر غلظت خونم

با شوهرت فامیلین؟

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

عزیزم هرروز تا موقع زایمانت سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

انشاءالله این سری نی نی تون رو به سلامتی بغل بگیری

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم ب حق خضرت فاطممه زهرا وحضرت  رقیه برات دعا میکنم ک نینی سالم بذارن دامنت

ممنون عزیزم انشالله

چون باید چندماه بگذره از سقطم

انشاالله خدا یه بچه سالم بذاره بغلت ❤️🙌

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
انشاالله خدا یه بچه سالم بذاره بغلت ❤️🙌

ولی قبل از دوباره باردار شدن  حتما ب پزشک مراجعه کن 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
اسی من چنتا سقط داشتم اسپرین مصرف میکردم ک سقط نشه بخاطر غلظت خونم با شوهرت فامیلین؟

عزیزم بالا نوشتم بارداری اول آسپرین می‌خوردم که تو ماه هفت ایست قلبی کرد.نه فامیل دوریم

ببخشید عزیزم چطور بچه ارو درمیارن؟وقتی متاسفانع از بین رفته؟خیلی خیلی معذرت میخوام میپرسما

زایمان طبیعی