2777
2789
عنوان

علایم قبل از موعد...

117 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من 9 روز پیش iui انجام دادم

نوک سینه هام حساس شده، دست بزنم خیلی درد میگیره و میسوزه... ممکنه علایم بارداری باشه؟ 

شما از روی چه علامتی شک کردین ک باردار شدین؟؟ 

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 

کمردرد یکمم زیر دلم درد میکرد بعضی مواقع تیرمیکشید و تو۱۰روز بعداز ای یو ایم شکمم که میکشیدم بالا زیرش پف کرده بودو یدست شده بود دلیل اصلی این اخری بود که فهمیدم

بدبخت ترین ادم رو زمینم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمردرد یکمم زیر دلم درد میکرد بعضی مواقع تیرمیکشید و تو۱۰روز بعداز ای یو ایم شکمم که میکشیدم بالا زی ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم ک جواب دادی، شما مشکلتون چی بود ای یو ای کردین؟ بار اول جواب داد؟ 

خدایا من منتظر امضای تو پای برگه ازمایش مثبت بارداریم هستم... هر وقت به دستات خیره شدم معجزه کرد....مامان آینده ام انشالله... 
باراول مثبت بودم انشالله توهم دامنت سبزبشه

چند روز بعد از iui تستتون مثبت شد؟ قربونت برم انشالله

خدا بچه ی شما رو هم حفظ کنه

چند روز بعد از iui تستتون مثبت شد؟ قربونت برم انشالله خدا بچه ی شما رو هم حفظ کنه

روز۱۴تست زدم مثبت شدم فرداشم زدم مثبت شد رفتم ازمایش مثبت شد 

بدبخت ترین ادم رو زمینم

ازو همسرم..اهدایی انجام دادم بله جواب داد گلم

منم مشکلم اسپرم همسرم هست، مگه ایران اسپرم اهدایی میدن گلم؟؟ 

روز۱۴تست زدم مثبت شدم فرداشم زدم مثبت شد رفتم ازمایش مثبت شد 

اخییییی چه حس قشنگی، ب سلامتی خدا نگهدارش باشه

حساس شدن سینت هیچوقت قبل از پریود اینطور نمیشد؟

چرا میشد اما نه اینقد زود چون از چند روز قبل اینجورم، 

و اینکه ب نظر خودم این سری شدیدتره