2777
2789
عنوان

کیا خوابگاهی بودن، یه لحظه..

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 47 پست

هرکسی جدا غذا درست میکنه؟ 

میوه میگیرن بقیه نمیخورن همشو؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
تا صبح؟! 😂😂مگه غذا نمیدادن؟ 

خوابگاه که غذانمیده

اره راس میگه توخوابگاه کسی خواب نداره تاصبح 

یکی حمومه یکی باگوشی حرف میزنه

یکی مطالعه میکنه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خوابگاه خودگردان میشه درخواست کرد هزینه اتاق های ۲یا ۳نفره بالاتر ازبقیه اس متراژشم کمتره البته ...

مرسی عزیزم بعد هزینشو میدونی چه قدره حدودا؟ و امن هست مثل خابگاه خود دانشگاه

تونستی تخت پایین‌ بردار ‌

اگه گرمایش  از سقف بود حتما تخت پایین بردار 

وسایل شخصی و بردار و برا ۱۰ روز کنسرواینا بیار غذا خوابگاه  ک کلا فکرشم‌ نکن  الانم  واسه کرونا‌ پول غذا میدن 

اگه امکان داشت اتاق ۲ تخته برداری و حتما یه سری چیزا پیشت باشه مثل شمع و کبریت‌ البته کوتاه میری ولی باز برا احتیاط بردار 

زیاد لباس نبر اگه راهت دوره  من چند تا چمدون بردم  اسیر شده بودم 

با خودت قفل و کلید کوچیک بردار کمد رو علاوه بر قفل خوابگاه  خودت هم قفل بزن‌ یا تونستی مغزی کمد و عوض کن طلاهات و اصلا درنیار یا  کلا نبر‌ اگه تا سرویس هم میری درکمد و قفل کن  گوشی و لپ تاپ و بزار داخل کمد

هرکسی جدا غذا درست میکنه؟  میوه میگیرن بقیه نمیخورن همشو؟

بستگی داره میتونی یه دوست پیدا کنی بگی باهم اشپزی کنیم بخوریم مشترک باشیم

نه بذاری یخجال اتاقتون کسی دست نمیزنه یخجال برای اتاقا جداس

ن بابا سلف داره میوه بگیری همه حتما حمله میکنن😂

شوخی میکنم البته خب تقسیم میکنیم بین هم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
خوابگاه که غذانمیده اره راس میگه توخوابگاه کسی خواب نداره تاصبح  یکی حمومه یکی باگوشی حرف میز ...

میدونی از چی استرسم گرفته، اینکه با یه عده غریبه یا تا حدودی آشنا چطوری میخوام این ده روز زندگی کنم، فک کن تو دانشگاه چیتان پیتان بری، بعد شب تو خوابگاه با پیژامه 😅😂حس بدی دارم به این، آدم معذبه

مرسی عزیزم بعد هزینشو میدونی چه قدره حدودا؟ و امن هست مثل خابگاه خود دانشگاه

امن که نیست دراون حد یعنی هست ها سرپرست دارن قفل میکنن ولی ادمایی که هستن اکثرا ادمای ناسالمی هستن 

هزینه بستگی به شهر داره مثلا تو ارومیه خودگردان ماهانه ۳۵۰هست 

داداشم میگفت یه دقه حواسم نبود نفری چند تا میوه بر میداشتن😑برا همین میوه نمیخرید اونا هم خودشون نمیخریدن منتظر اون بودن انگار😶 یا شایدم بیرون میخوردن🤔

من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔

دانشگاه دولتی غذا میده که به خاطر کرونا یه مدته‌ پول غذا میده‌ 

بچه ها هم باهم کنار میان گاهی دونگی میخرن من خودم  تنهایی میگرفتم  چون  سلیقه هه فرق داره تنهایی غذا درس کنی و خرید بری بهتره 

میدونی از چی استرسم گرفته، اینکه با یه عده غریبه یا تا حدودی آشنا چطوری میخوام این ده روز زندگی کنم، ...

کلا بستگی به خودت داره اگه اهمیت ندی کلا کسی کارت به کارت نداره 

بعضی وقتا غذاهاشونودوس نداشتن یاشام کم بود ساعت ۶میدادن تاشب بازیه عده گرسنشون میشد آره تاصبح سروص ...

وای نه اصلا ح آشپزی نیست😂سنگم بدن میخورم. فقط بگذه... اینکه قراره یه مدت با غریبه یا بعضی از همکلاسی های نچسبم زندگی کنم داره دیونه ام میکنه 🤦‍♀️😢