2777
2789
عنوان

منصفانه بگید چقدر تخفیف بدم خوبه()

235 بازدید | 13 پست

یک بنده خدایی سال قبل یک کالایی رو هر کدام 250 هزار تومان خریده  که تعداد هزار تا خریده 

هزار تا خریده الان پول لازمه .

قیمت بازارش الان سیصدو ده هزار تومان هست 

الان موقعیت شغلی من طوریه که میتونم این کالارو براش بفروشم 

خودش گفته اگر اصل پولشو بتونه به دست بیاره کافیه 

اما من دلم نمیاد یک سال پولش مونده ارزون بفروشم 

امروز صدو پنجاه تاشو به یک نفر فروختم 265

پنجاه تاشم فروختم 275

من نمیدونم قیمتو کمتر کنم زود فروش بره یا 

همینطور خورد خورد بفروشم 

اینم بگم خودم هیچ نفعی ندارم 

هر چی پولش بشه میدم به خودش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم بکش روش بفروش اونم بیچاره سودکنه دستت دردنکنه

چقدر بکشم 

من کسی که صد تا میخواد 265

میدم 

50 تا میخواد 275

پنج تا میخواد 280

ولی خودش میگه فقط اصل پولم به دستم بیاد کافیه زودتر میخواد نقد بشه 

اینم بگم بعد عید قیمتش بیشتر میشه کالای خراب شدنی نیست

چقدر بکشم  من کسی که صد تا میخواد 265 میدم  50 تا میخواد 275  پنج تا میخواد 280 ...

بهش گفتی جریانو؟اینجوری فروش میره بهش بگودارم اینجوری میفروشم 

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی 
بهش گفتی جریانو؟اینجوری فروش میره بهش بگودارم اینجوری میفروشم 

امروز بهش زنگ زدم دوباره اتمام حجت کردم گفتش هر طور که صلاح میدونی فقط زودتر فروش بره .ولی به نظر خودم کمتر کردن قیمت تاثیری زیاده نداره چون اگر مشتری بیاد که هر قیمتی باشه میخره حالا میبینم ده تا میخواد میگم بیست تا بخری اینقدر تخفیف میدم .

میگم این تعداد مشتری که میاد یکم بالاتر از خرید بدم که اگر اون اخریا فروش نرفتن اصل پولش دربیاد

امروز بهش زنگ زدم دوباره اتمام حجت کردم گفتش هر طور که صلاح میدونی فقط زودتر فروش بره .ولی به نظر خو ...

اینابه کناردستت دردنکنه واقعا😍

وزن شروع:۷۱......وزن الان:۶۲،۶۵۰......وزن هدف تاعید:۶۰......وزن هدف اصلی :۵۰ شروع دوباره پیاده روی۲۷دی