2777
2789
عنوان

میخایم جدا بشیم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی نمیتونی انتقالی بگیری؟ خیلی حیفه کارتو ول کنی  از اول باید شهر اون رو انتخاب میکردی

مقصر مامانم بود ک نزاشت از اول برم شهر اون.

الانم انقد تو گوشم خوند ک کارتو تحت هیچ شرایطی ول نکن ک شوهرمو از دست دادم.

میگ پول داشته باشی همه چی داری.

نمیدونم چرا درک نمیکنه شاید من محبت شوهرمو بخام.

الان میفهمم اون برام مهم تره تا کار.اصن مگ پول دراوردن وظیفه من بود ک انقد پافشاری داشتم.

خواهش میکنم برام دعا کن همسرم از خر شیطون بیاد پایین

پزشک دهکده ام😇

استارتر تو رو خدا کارت رو بخاطر این مرد ول نکن

الان شاغلی واست شرط و شروط میزاره وای به حال وقتی ببینه از خوانوادت بریده شدی و پشتیبانت نیستن و پولی از خودت نداری

لهت میکنه

البته ببخشید ک میگما

شاید باهاش رابطه داشتی و از این جهت میترسی ک جدا شی

وگرنه وابستگی بعد از اینهمه سال طبیعیه و با گذشت زمان محدد میتونی ازش بکنی 

ضمنا شک نکن ک مرد ۲۶ ساله عقلش خیل زیاد نیست خصوصا ک اقااا تازه میخاد استخدام شهه

استارتر تو رو خدا کارت رو بخاطر این مرد ول نکن الان شاغلی واست شرط و شروط میزاره وای به حال وقتی بب ...

شوهرش با شاغل بودنش که کلا مخالف نیست با دوری و ی شهر دیگه بودن مشکل داره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
شوهرش با شاغل بودنش که کلا مخالف نیست با دوری و ی شهر دیگه بودن مشکل داره

اتفاقا میگ من از خدامه کارکنی زندگیمون پیشرفت میکنه.

ولی میگ وقتی ازم دوری اون کارو نمیخام.زنمو میخام.

با خودم فکر میکنم میبینم حق داره.من قبول کزده بودم شهراونو برا زندگی

پزشک دهکده ام😇

اتفاقا میگ من از خدامه کارکنی زندگیمون پیشرفت میکنه. ولی میگ وقتی ازم دوری اون کارو نمیخام.زنمو میخ ...

سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ چیکار کردین؟

راست میگه شوهرت کاری که بخواد دو نفرو از هم دور کنه ارزشی نداره

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ چیکار کردین؟ راست میگه شوهرت کاری که بخواد دو نفرو از هم دور کنه ارزشی ند ...

سلام عزیزم.منو شوهرم اشتی کردیم تقریبا

اوضاع خانواده ها داغونه

پزشک دهکده ام😇

سلام عزیزم.منو شوهرم اشتی کردیم تقریبا اوضاع خانواده ها داغونه

خیلییی خوشحال شدم. خداروشکر. ان شالله که همیشه خوشحال و خوشبخت باشی🌹🌹🌹

اشکال نداره بزرگ میشن یادشون میره🤭😅

سلام عزیزم.منو شوهرم اشتی کردیم تقریبا اوضاع خانواده ها داغونه

غصه خانواده ها رو نخور درست میشه همه چی