2777
2789

من یه دختر 17 ساله هستم

که تقریبا یه سال و نیم هست ازدواج کردم الان هم تقریبا هفت یا هشت ماهه که عروسی کردم خونه خودمم بچه ندارم هنو من خیلی دوس داشتم اینترنتی پول در بیارم ولی به کسانی که دیوار آگاهی میزاشتن بهشون پیم میدادم خب بعد چند ماه پیش با یه گروهی آشنا شدم 😔 چند ماه بود اونجا بودم بعد من دیدن فعالیتم زیاد آمدیم  کردن خب بعد یه پسر بود گف من میخام ما از این گروه در آمد داشته باشیم خب منم که دوس داشتم اینترنتی در آمد داشته باشم و هر چی میخام خودم با پول خودم بخرم شوهرم خبر نداره و اگه بدونه میدونم که نمیزاره اینکارو کنم و اینم هس من مالک اون گپ کراش زدم ولیییی اصلااا به رو خودم نیاوردم و اونا نمیدونن که من متاهل هسدم بنظرتون چیکار کنم قبلا هم به یکی از دوستام گفته بودم اومده بود ازتون کمک بگیره

😐

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرم اینکه شما سنت خیلی که  بخوای ازدواج کنی و متعهد بشی به یه نفر و حالا ابن اتفاق افتاده بدون متاهل هستی

و باید وفادار باشی

مگه شوهرتو دوس نداری ک روی یک ادم دیگه کراش میزنی

اگه شوهرتم روی یه دختر کراش بزنه با وجود اینکه تو کنارشی، تو مشکلی نداری؟ 

کلا از اون گپ بیا بیرون

SHE GOT HER HEAD ON THE CLOUDS