2777
2789
عنوان

شده به حال کسی غبطه بخوریدولی بعدش بفهمیداشتباه کردید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 26 پست

خوشبختی مطلق وجود نداره همه آدم ها تو زندگی شون مشکل دارند و از اونجایی که انسان کمال طلب هرچی هم که نکات مثبت باشه بازم احساس خلا و کمبود میکنه 

هنر لونه که آدم از داشته هاش ولو کم لذت ببره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان پیش دوستم کار میکنم، امروز رفتم

درواقع اومدم ببینمش، اگه کسی بفهمه فکر حسادت میکنه

ولی خودم ناراحتم چون فکر میکنه برا پولش بهش زنگ زدم و ‌... ،   امروز حتی با هم فرصت نشده حرف بزنیم و حیای هم ندیدمش

من خودم فکر میکردم اگه یه روز پولدار باشم و از اینکه کسی بخاطر پول دنبالم بیاد نفرت داشتم، دلم نمیخواد همچین فکری کنه و همچین حسی داشته باشه

https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خوشبختی مطلق وجود نداره همه آدم ها تو زندگی شون مشکل دارند و از اونجایی که انسان کمال طلب هرچی هم که ...

بله،کاملا معتقدم خوشبختی یه حس درونی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بیا ب من غبطه بخور والا هیچیم ندارم🤣

والا به یکی غبطه میخوردم خوشگللللل دکترررر جهانگردد هفته پیش فهمیدم چند سال پیش ازدواج کرده ولی مخفی نگه داشته حالا شوهره کیه؟!!!یه دانشمند معروف خوشتیپ کانادایی  ماشالله هزار ماشالله وقتی خدا واسه یکی بخواد دیگه همه چی میخواد!!!!

یه جشن نامزدی رفته بودیم تو یه باغ تالار مجلل و شام آن چنانی و غذاهای ان چنانی و لباسا و اینا واقعا ...

والا من اگه قرار باشه باقرض برام جشن بگیرن،اصلا بهم نمیچسبه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

والا به یکی غبطه میخوردم خوشگللللل دکترررر جهانگردد هفته پیش فهمیدم چند سال پیش ازدواج کرده ...

نگاه همینکه مخفی نگهداشتهدی ضعفه چون میدونه شوهرش پتانسیل ربوده شدن رو داره

والا من به هر کی غبطه خوردم فرداش با یه پیشرفت بزرگتر سوپرایزم کرد   بیاین من بهتون غبطه بخورم ...

دقیقاً می‌خواستم بگممم

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab