2777
2789

برای خودم چندبارپیش اومده،بعدفهمیدم من فقط ظاهر زندگی اون فرد رو دیدم،یه چندتاشو میگم،شماهم بگید

چندسال پیش میرفتم کتابخانه،اونجا پشت باجه یه ‌‌سر چهارده پانزده ساله که فک کنم بچه ی کارمندای اونجا بود،رو دیدم که فوق العاده خوش قیافه بود،طوری که واقعا برام عجیب بود،اززیباییش حیرت کرده بودم،که بعد لحظاتی خودش رو کشیدعقب،فهمیدم رو ویلچر نشسته،فلج بود،پاهاش خیلی لاغربودن😢

یه بارم رفتم ارایشگاه،یه خانومی اونجا بود،که من فک کردم صاحب ارایشگاس،یه جای مجهز وبزرگ

خانوم خیلی خوشگل یود،یه دختر قشنگ هم داشت،من گفتم خوش به حالش،شغلی که مال خودش،زیبایی،بچه سالم ودرآمدخوب

بعد بچش همش توگوشش یه چیزی میگفت،اخرش زنه سرش دادزد،گفت میگم نه!بفهم

من گفتم گناه داره،مگه چی میخواد

گفت،میگه بریم سرخاک بابا،منم نمیتونم،صاخب کارم اجازه نمیده،اگه یه ساعت زودتر برم،بیرونم می‌کنه

بله دوستان اون خانوم تواون آرایشگاه فقط یه شاگردبود،وخودش خرج بچه یتیمش رو میداد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢چه غم انگیز بودن هردو

بله،مخصوصا دومی،یعنی صدوهشتاد درجه عکس اون چیزی بود که فک میکردم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

آره پیش اومده ؛دخترای خوشگلی رو دیدم گفتم خوشبحالشون بعد فهمیدم تو چه خانواده ای بزرگ شدن بارها خداروشکر کردم قیافه‌ی اونو ندارم ولی خانواده ی خوبی داشتم

یا دوستام که غبطه‌شونو میخوردم بی هیچ هدفی ازدواج کردن و اونم با آدمی که واقعا مالی نیست😑

والا من به هر کی غبطه خوردم فرداش با یه پیشرفت بزرگتر سوپرایزم کرد   بیاین من بهتون غبطه بخورم ...

خوب غبطه بخور

آره پیش اومده ؛دخترای خوشگلی رو دیدم گفتم خوشبحالشون بعد فهمیدم تو چه خانواده ای بزرگ شدن بارها خدار ...

بله،چندروز پیش جایی بودم،دخترخانومی که سنش بالابودبه من گفت متاهلید؟,گفتم بله!معلوم بودغبطه میخوره

خیرنداشت چندوقت خونه پدرمم،وسوهرم پدرمو درآورده!