پیاز رنده کن سرخ کن خیلی سرخ نشه.
توش زردچوبه و پودر دارچین و نمک و رب .کره. زعفرون بزن. اب جوش بریز کم که سس غلیظ بشه.
اگه عصاره مرغ الیت داشته باشی اونم خیلی خوشمزه میشه. فقط دیگه نمک نزن.
مرغتو تو یه قابلمه اب جوش و نمک بریز چند تا قل زد و خون ابه و اون کثیفیاش اومد بیرون. ابکش کن. مرغ و دوباره بشور.
حالا مرغ و بچین کف تابه یا قابلمه. روغن بریز درش و نیمه باز بزار تا سرخ بشه. هر دو طرفش. بعد سسی که اماده کردی و بریز روش..
یا مرغ و سرخ نکن. همیتجوری با سس فقط بدون رب بپز.. وقتی پخت از اب در بیار تو تابه با کره و روغن و زعفرون دم کرده سرخش کن. توی سس مرغت کمی کره و رب بزن که رنگ بگیره.
هر دوش عالی میشه.
فلفل دلمه ای ام دوست داشتی دوتاتیکه کوچیک بریز.