2777
2789

وای گشنم شد😭😭

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزن گوگل 

ترجبه ثابت کرده به گوگل نمیشه اطمینان کرد من ده بار البالو پلو را با سایت های مختلف درست کردم هربار یه ایرادی داشت تا این که یه خانومی تو نی نی سایت بهم اموزش داد و عالی شد😍

اول مرغت رو تو آب بذار بپزه خیلی کم در حد بیست دقیقه. با پیاز و نمک اگه داشتی رزماری. من برگ بو میندازم اگه باشه. بعد آبشو خالی کن به اندازه مرغت پیاز رو رنده درشت کن بذار تفت بخوره بعد مرغ هارو بریز توش یه کم با پیازها طلایی بشه بهد ادویه بزن که من یه کم پودر زنجبیل هم میریزم خیلی خوب میشه بعد رب بریز تفت بده آب هم بریز. آب رو کم بریز که یه سس غلیظ داشته باشی. خواستی هویج هم بریز. بعد هم زرشک سرخ کن با زعفران. هویج رو خلال خیلی ریز کن سرخ کن.بذار کنارش

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  

پیاز رنده کن سرخ کن خیلی سرخ نشه.

توش زردچوبه و پودر دارچین و نمک و رب .کره. زعفرون بزن. اب جوش بریز کم که سس غلیظ بشه.

اگه عصاره مرغ الیت داشته باشی اونم خیلی خوشمزه میشه. فقط دیگه نمک نزن.

مرغتو تو یه قابلمه اب جوش و نمک بریز چند تا قل زد و خون ابه و اون کثیفیاش اومد بیرون. ابکش کن. مرغ و دوباره بشور.

حالا مرغ و بچین کف تابه یا قابلمه. روغن بریز درش و نیمه باز بزار تا سرخ بشه. هر دو طرفش. بعد سسی که اماده کردی و بریز روش..

یا مرغ و سرخ نکن. همیتجوری با سس فقط بدون رب بپز.. وقتی پخت از اب در بیار تو تابه با کره و روغن و زعفرون دم کرده سرخش کن. توی سس مرغت کمی کره و رب بزن که رنگ بگیره.

هر دوش عالی میشه.

فلفل دلمه ای ام دوست داشتی دوتاتیکه کوچیک بریز.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرغو طعم دار کن چن ساعت قبلش بعد سرخ کن حسابی بعد تو ی ظرف دیگ پیاز سرخ کن بعد رب ب پیاز اضافه کن اونم حسابی سرخ کن دو لیوان اب بعدم مرغو ب سست اضافه کن زعفرانم بش بزن شعله رو کم کن بزار بپزه

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴

من مرغ و تمیز میشورم خشک شد زردچوبه و نمک قاطی میکنم با دست میزنم بهش کلا،بعد تو قابلمه ی بزرگ که مرغها رو هم نرن روغن و میریزم ئه پیاز درشت حلقه حلقه میکنم یه کم نمک و یه ذره زردچوبه میزنم بعد وقتی نرم و طلای شد مرغ و بهش اضافه میکنم خوب خوب سرخش میکنم جوری که بوی خانی نده اصلا خیلی سرخش کن یه هویج بزرگ حلقه  حلقه  میکنم میریزم چنددقیقه بعدیه کم ساقه کرفس میریزم بعد دو قاشق رب تو ئه کاسه دیگه با آب قاطی میکنم و صافش میکنم میریزم توش بارب هم ده دقیقه ای سرخش میکنم بعد زعفرون میریزم و در آخرم سه لیوان آب میریزم یه کم جوشید یه فلفل دلمه خورد شده هم میریزم ،برنج هم پلو میکنم  زرشک و در روغن یا کره سرخ میکنم واسه روی برنج البته زعفرون هم میزنم خیلی خیلی  خوش طعم میشه،تکه های مرغ بزرگ باشه 

اینی که من درست میکنم دقیقا مثل رستوران ومال عروسی ها میشه

هشت نفریم با خودمون بعد من شیش تیکه گزاشتم😶پنج تا اونان سه تا ما ک من و مامانم شاید باهم ی تیکه رون بخوریم بابامم ک اصلا مرغ نمیخوره خوبه ب نظرت؟