بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جمله: درود،داداش توروخدا برای من یکاری بکن پیغاممو بهش برسون من خیلی دلتنگش شدم.بزرگترین آرزوم اینه یبار دیگه ببینمش صداش بشنوم بعد بمیرم.میدونم تو هم دل بزرگی دارم لاقل برای یبارم شده بهش میگی ک سراغش گرفتم
اینکه آب ندیده باشی و شنا نکنی،اسمش نجابت نیست!اتفاقا باید آبدیده باشی شناگر ماهری هم باشی! ولی یه سری چارچوبا اجازه ندن تو هر آبی شنا کنی....!
لطفا این جمله رو برام ب ترکی قشقایی بفرستین جمله: درود،داداش توروخدا برای من یکاری بکن پیغاممو بهش برسون من خیلی دلتنگش شدم.بزرگترین آرزوم اینه یبار دیگه ببینمش صداش بشنوم بعد بمیرم.میدونم تو هم دل بزرگی دارم لاقل برای یبارم شده بهش میگی سراغش گرفتم
اینکه آب ندیده باشی و شنا نکنی،اسمش نجابت نیست!اتفاقا باید آبدیده باشی شناگر ماهری هم باشی! ولی یه سری چارچوبا اجازه ندن تو هر آبی شنا کنی....!
لطفا این جمله رو برام ب ترکی قشقایی بفرستین جمله: درود،داداش توروخدا برای من یکاری بکن پیغاممو بهش برسون من خیلی دلتنگش شدم.بزرگترین آرزوم اینه یبار دیگه ببینمش صداش بشنوم بعد بمیرم.میدونم تو هم دل بزرگی دارم لاقل برای یبارم شده بهش میگی سراغش گرفتم
سلام کاکا خداجان نا بیر ایش منیم چه گر پیامومه بلسینه اتیشدیردمن چخ ایرگیم تنگ دیر. آرزوم بودور که بیر بار داها گرم بلسینهو سسینه هشیدم بعد إلم. بیلیرم که سن ایرگی بیگ دیر و بلسینه دیری که من سراغ نه توتیرام