2777
2789

قراره امروز با شوهرم بریم خونشون 

احمق دیروز بمن زنگ زده بود داشت پشت سر اون یکی جاریم غیبت میکرد بعد گفت یه اخلاقایی فاطمه ( جاریم) داره ک اومدی بگم

برا من ن عیدی ن شب یلدایی ن عید قربون هیچی نیوردن میخام حرف بسمت اینا هدایت کنم بشورمش 

اره من خاله زنک اصلا ولی اینا عذابم میده چند ساله میخام رک بگم راحت بشم🤗

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها لطفا بگین چجوری بگم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

فقط ..یون مرغ جواب میده😉😂

تو مثل رقص گل سرخی رو باد..🥀 خطاب به اون کاربری که همش در حال چک کردنو گزارش زدنو کلن پیگر ماست بگم:بهت حق میدم اگر منم همچین مریضی حاد روانی داشتم وضعیتم همین بود🤣🤣🤣میشه اینقد الکی گزارش نزنید؟دیگه شماره ندارم😐ولک ناموصن شرافتن😐چند بار میخاین تعلیقم کنید خی اولش که jengolefengol بودم بعد شدمjengolefengol_برگشته . بعدش شدن خاهر jengolefengol.😐😐😐😐😐خب من مثل شما پارتیم پیش نی نی یار کلفت نیست که هر کاری کنید تعلیق نمیشید نی نی یار به من آلرژی داره😂
سایه جون اهمیت نده بیخیالی بزن

نمیتونم من خیلی احمقم ک اینا عذابم میده 

فقط ..یون مرغ جواب میده😉😂

خیلی عنتره لیاقت کیون مرغ نداره

ببخشید اسی جون خندم گرفت😂شوهرتو خودتو تصور کردم با حالت لاتی و بازو بالا زده دارید می رید دعوا😂

دختر کوچولوی مامان❣                  منتظر اون روزیم که بیای توبغلم😍                  تابهت نشون بدم زندگی چه قد قشنگه😍❤                                بارون🌧وبرف☃️نشونت بدم                        بهت از قشنگی فصلا بگم🍁🌾🌸❄                        تا ببینی ماه و خورشید و ابرا چقدر جادویی ان🌝🌜🌫                        تا بیای ترانه خوش زندگیم باشی🎶❤                                  
بگو

نظرته بگم 

رک بودن با بی ادب بودن فرق داره ، مواظب باش وسطاش قاطی نکنی یهو خودتو خراب کنی 

نه اصلا با ارامش میرینم بهش

هیچ طوری نگو واسه منم هیچکاری نکردن ازم توقع همه کار هم دارن ولی حرفی که گذشته رو نباید پیش کشید همون موقع اعتراض میکردی الان بجز دلخوری و اختلاف با شوهرت هیچی عایدت نمیشه