2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سنتی اصلا دوسندارم مدرن ازدواج کردم رابطه امون هم خوبه احترام میذارم احترام میبینم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مجردم 

ازدواج مدرن بهتره 

البته که اگر تو دوران اشنایی از طرف رفتار بدی دیدی بتونی عاقلانه تصمیم بگیری

سلام خانوما❤️میشه برام سوره کوثر بخونین که شر اون مزاحم لعنتی کم شه اگر برام خوندین بهم بگین  منم برای حاجت دلتون سوره کوثر بخونم 

من پسرخالم یه دختر دیگه ای رو میخواست ولی خالم رفت یکی دیگه رو واسش گرفت😐 

انقد دلم برا زن پسر خالم میسوزه

بعد از این جریان اصلللللا ازدواج سنتی رو قبول ندارم /:

معلوم نیس پسره دلش یه جا دیگ گیر هس نیس

اصلا نمیشناسیش نمیدونی کیه چیه😐

:)

چون مذهبیم‌ دوست دارم تو چارچوب‌ باشه‌ و شد😂😁 معرفی شدیم زیر نظر خانواده ها چند ماه باهم بودیم و ب تفاهم رسیدیم و شد👫🏻😂😌

چقد لوس برا همه نسخه میپیچید‌‌و میگید سنتی‌ همو دوس ندارن و عاشق هم نیستن وابسته بهم میشن فقط 😐

صرفا خوشبختی تو مدرن سنتی ۵۰ ،۵۰

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
ببخشید میتونم بپرسم اهل کدوم استان هستین؟

برای منم سوال شد😑

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

طرفدار مجرد موندنم

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️

بینش خوبه سنتی و طبق معیارها و نظر بزگترا آشنا بشین ی مدت زیر نظرشون با عقل و منطق برید بیاید و در آخر ببینید عقل و منطق و احساستون چی میگه 

من ی دختر هنرمندم🕊🍃ازجنس‌نور💫تمامِ من عشق است🌿   

مجرد سنتی ولی میپرسم که شما به خاطر مامانت میخوای داماد بشی یا دل خودت میخواد بعدم مشاوره آشنایی بیشتر

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه