2777
2789

از نظر من مشکلی نداره عمشون هست عمه خاله عمو بچه های خواهر برادر رو خیلی دوست دارن خب شما گرم نشید ولی بزارید بچه ها در ارتباط باشن چه اشکالی داره عمشون هست البته آگه عمه خوبی باشه و درست راهنمایی کنه عمه های پسر من خوبن در آینده در ارتباط باشه مشکلی ندارم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از نظر من مشکلی نداره عمشون هست عمه خاله عمو بچه های خواهر برادر رو خیلی دوست دارن خب شما گرم نشید و ...

نظرخودمم اینه بچه ها نیاز به محبت عمه و خاله دارن هرچه باشه بهتر ازغریبه است فقط ترس دخالت تو زندگیم دارم

به عنوان یه عمه میگم خیلیم خوبه ولی خودم به عنوان یه عروس هرگز همچین کاری نمیکنم خواهر شوهرای من مثل قارچ سمی هستن حتی شوهرمم راضی نیست ۵ دیقه بچه هاش پیش خواهراش باشن میگه حواست باشه بچه ها رو تنها گیر نیارن

عزیزم من خودم عاشق برادرزاده هام هستم،مطمعنم عمه بچه های شماهم همینطوره،همه این چیزایی که فکرمیکنی بستگی به قلب ومغزت داره،پس بدبه دلت راه نده،چون همون قرآن که کلام خداست،میشه پشت و پناه خودت وخانوادت،باقلب روشن وامیدبه خدا،بزاربچه هات بوسیله عمه شون،قرآن یادبگیرن،بعدش تاثیرات فوق العادشو،توی زندگیت وحتی روابطتون میبینی،موفق بلشی

از منم درست حسابی نمی‌شناسن خودم دارم این موقعیت رو پیش میارم 

والا من دوتا خواهرشوهر داشتم حتی موقع بدنیااومدن بچم نیومدن یبار اومدن کلی چسی اومدن و رفتن و تموم ن هدیه دادن ن هیچی همیشه خداهم دعوا بود توخونم بخاطرشون