2777
2789

۱۰ روز از موعد پری گذشته تو این‌مدت ۴ تا بی بی زدم همش مثبت شد ؟؟ دوروز ترشحات قهوه ای و صورتی داشتم ک خداروشکر اونم قطع شد حالا کی برم واسه آزمایش خون ک قشنگ جواب بده مشکوک و اینا نباشه؟

امروز میرفتی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ووووییییی مبارکه چه صبری داری من همون روزی که مثبت شد رفتم آزمایش تا حاضر بشه تو اون یک ساعت دق کردم 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من همون روزی که متوجه شدم و بی بی مثبت شد 

اره منم نمیتونستم اصلا بشینم مدام بند دلم پاره می‌شد واااای چه روزی بودا 😍😍❣️❣️❣️💋🧿

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
ووووییییی مبارکه چه صبری داری من همون روزی که مثبت شد رفتم آزمایش تا حاضر بشه تو اون یک ساعت دق کردم ...

آخه ترشح قهوه ای و صورتی دیدم گفتم دارم پریود میشم حتمن بعد گفتم یکم صبر کنم ک اگه پریودیه بیاد ک خداروشکر قطع شد

اره منم نمیتونستم اصلا بشینم مدام بند دلم پاره می‌شد واااای چه روزی بودا 😍😍❣️❣️❣️💋🧿

آخه من همون رفتم از دادم بتام بالا بود رفتم سونو قلبش می زد و ۶ هفته چهار روزم بود